Επιστροφή στην δράση μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, ψάχνοντας ιδανικό ξεκίνημα στον 2ο γύρο. Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις θέλει να δώσει η έκπληξη του πρωταθλήματος Κασίμπασα υποδεχόμενη τη Γκαζιάντεπσπορ, με τη Γαλατασαράι να φιλοξενεί την Σίβασπορ με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Κασίμπασα – Γκαζιάντεπσπορ (16/01, 13:30): Να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις θέλει η Κασίμπασα, υποδεχόμενη σήμερα τη Γκαζιάντεπσπορ. Αήττητη στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, υποδέχεται τη Γκαζιάντεπσπορ που τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: 1 (1,60 Betshop)

Καϊσέρισπορ – Οσμάνλισπορ (16/01, 13:30): Μετράει μόλις μια ήττα στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με την Καϊσέρισπορ να θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και μετά την διακοπή, προκειμένου να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο θέλει η Οσμάνλισπορ που μετράει μόλις μια νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια της, έχοντας γνωρίσει αντίθετα, τέσσερις ήττες και δυο ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Χ (3,15  Betshop)

Ακίσασπορ – Κόνιασπορ (16/01, 16:00): Δεν έκλεισε ιδανικά τις υποχρεώσεις της το 2015, με την Ακίσασπορ να προέρχεται από δυο ήττες και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Θέλει ξεκίνημα με το δεξί προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία, υποδεχόμενη την Κόνιασπορ, η οποία «χωλαίνει» μακριά από την έδρα της, καθώς, προέρχεται από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία, έχοντας σκοράρει μόλις ένα τέρμα.

Προγνωστικό: 1 (2,45  Betshop)

Γαλατασαράι – Σίβασπορ (16/01, 19:00): Με δεδομένο πως βρίσκεται στο -10 από την 2η θέση, η Γαλατά ψάχνει ανάκαμψη και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο 2016. Τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα αυτό κόντρα στην Καϊσέρισπορ (1-1), με την «Τσιμ μπομ» να μετράει μια ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Σίβασπορ που αντιμετωπίζει ξεκάθαρο πρόβλημα μακριά από την έδρα της, μετρώντας μέχρι στιγμής μόλις μια νίκη.

Προγνωστικό: 1 (1,57  Betshop)

Αντάλιασπορ – Μπασακσεχίρ (17/01, 13:30): Ένα διαφορετικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να επιδείξει η Αντάλιασπορ στον δεύτερο γύρο, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Μετράει μόλις μια νίκη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές, με τους τρεις βαθμούς να είναι μονόδρομος. Έκλεισε με ήττα τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο η Μπασακσεχίρ και θέλει σήμερα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία. Δυσκολεύεται εκτός έδρας, καθώς έχει σημειώσει μόλις μια ήττα στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Χ (3,35  Betshop)

Ρίζεσπορ – Γκεντσλερμπιρλίγκι (17/01, 13:30): Να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών θα προσπαθήσει η Ρίζεσπορ που έχει κάνει το 3Χ3 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Από πέντε διαδοχικές ήττες προέρχεται η Γκεντσλερμπιρλίγκι, όπου σε καμία εξ αυτών δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ αγνοεί συνολικά τη νίκη στα εννιά τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 (2,25  Betshop)

Μπούρσασπορ – Τραμπζονσπόρ (17/01, 13:30): Η διακοπή την βρήκε σε ανοδική πορεία, με την Μπούρσασπορ να μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Στόχος της να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, υποδεχόμενη την επίσης φορμαρισμένη Τραμπζονσπόρ που παραμένει αήττητη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3,35  Betshop)

Μπεσίκτας – Μερσίν (17/01, 20:00): Η διακοπή την βρήκε στην κορυφή του πρωταθλήματος, με την Μπεσίκτας να θέλει ανάλογη πορεία και στον δεύτερο γύρο. Αήττητη στα εφτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις με έξι νίκες και μια ισοπαλία υποδέχεται την ντεφορμέ Μερσίν, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Κάκιστες εμφανίσεις για την Μερσίν στον πρώτο γύρο, με την διακοπή να την βρίσκει στην προτελευταία θέση, διαθέτοντας την δεύτερη χειρότερη άμυνα. Αγνοεί τη νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια της, έχοντας γνωρίσει αντίθετα, έξι ήττες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: 1 (1,25  Betshop)

Εσκισεχίρσπορ – Φενερμπαχτσέ (18/01, 19:00): Την Φενερμπαχτσέ υποδέχεται η ουραγός Εσκισεχίρ που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και όντας υποχρεωμένη για τη νίκη. Διαθέτει την χειρότερη αμυντική λειτουργία της κατηγορίας, ενώ μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί 20 παιχνιδιών που τρέχει σε όλες τις διοργανώσεις θέλει η Φενέρ, που ψάχνει ιδανικό ξεκίνημα στον 2ο γύρο, προκειμένου να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις.

Προγνωστικό: 2 (1,55  Betshop)