wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
prognostika stoiximatos 02072022

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome! Δεν πήγαν καλά οι τελευταίες επιλογές μου από τη Σαουδική Αραβία, επιστρέφουμε σήμερα σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, σε Βραζιλία και μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και Σκωτίας. Πάμε να δούμε τι κρατάω από τα σημερινά παιχνίδια.

 

Σριούσμπερι – Νορθάμπτον Προγνωστικά

Η Σριούσμπερι έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, η Νορθάμπτον έχει την καλύτερη άμυνα αυτής! Καμία εκ των δύο δεν εντυπωσιάζει, αν και η Νορθάμπτον είναι ελαφρώς καλύτερη και λίγο πιο φορμαρισμένη, πιο αξιόπιστη στο σκοράρισμα, επομένως αξίζει κάποιος να ρισκάρει, επιλέγοντας το διπλό της Νορθάμπτον στο 2,70 στην Fonbet.  

Ατλέτικο Μινέιρο – Φλουμινένσε Προγνωστικά

Εδώ έχουμε δύο ομάδες που είχαν υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα για διασυλλογικές διοργανώσεις της Νοτίου Αμερικής, ενώ παίζουν και επαναληπτικούς την ερχόμενη εβδομάδα. Όμως μόνο ο προπονητής της Φλουμινένσε είπε πώς θα κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, ξεκουράζοντας βασικούς! Επίσης η Ατλέτικο έχει έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα 10 τελευταία εντός που δεν χάνει, όταν η Φλουμινένσε δεν κερδίζει στα 10 τελευταία εκτός, με τρεις ήττες και εφτά ισοπαλίες! Αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα του άσου της Ατλέτικο Μινέιρο στο 2,10 στην Fonbet.  

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα