wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
φρουρος προγνωστικα 0609

Απογοητευτικό Σάββατο για τα προγνωστικά στοιχήματος, -50 μονάδες αφαιρέθηκαν από την κάβα μας.

Στις 16:00 Κυριακάτικο σουσού με τον ψηλό μέσα απ’ το Betarades.gr στο Γιουτούμπι, για την εκπομπή ‘’Δώσε μια Δυάδα’’.

Κρακόβια – Γκόρνικ

Από τέσσερα σερί αμφίσκορα έρχεται η Κρακόβια, τα τρία με συνοδεία over 2,5. Το βιολί της η Γκόρνικ με 5/5 G/G +over 2,5 ενώ γράφει 4/5 νίκες. Over 2,5 (1,93)

Τσεζένα – Μάντοβα

Αμφότερες σε αήττητο ξεκίνημα με 2/2 αμφίσκορα και την προϊστορία τους να σπρώχνει σε άλλο ένα ανοιχτό παιχνίδι, με γηπεδούχο την Τσεζένα μετράνε τέσσερα σερί G/G +over 2,5. G/G +από μια κάρτα (1,95)

Μαρσέιγ – Παρί

Οξύμωρο για την Παρί το μηδέν παθητικό σε δύο αναμετρήσεις, περισσότερο προήλθε λόγο ανικανότητας των αντιπάλων της. Η Μαρσέιγ μπορεί να έχει τα δικά της θέματα, θα βρει όμως τις φάσεις για να σκοράρει, απλά κι αυτή στα μετόπισθεν προβληματίζει έντονα. G/G +over 2,5 (2,10)

Εσπανιόλ – Σεβίλλη

Τις ενώνουν οι άμυνές τους που μπάζουν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αμφότερες με 3/3 over 2,5 και μια προϊστορία γεμάτη αμφίσκορα. Θα βρούνε από ένα τουλάχιστον θεωρώ, G/G (1,90)


Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Νωρίς’’

 

‘’Αργά’’