wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
μισχος προγνωστικα στοιχηματος 03-09-2026

Μετά την εξαιρετική για στοίχημα Τρίτη επιστρέψαμε στο εκνευριστικό 50% τη χθεσινή ημέρα, καθώς η Ιταλία ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών. Μικρή απώλεια (καθώς πάμε πάντα σε μονά αποδεκτά) και ελπίζουμε σήμερα να επιστρέψουμε στο 100%.

Γερμανία – Τουρκία

Παράσταση για έναν ρόλο αναμένεται να είναι το ματς της Γερμανίας απέναντι στην Τουρκία και περιμένω τις τυπικά φιλοξενούμενες (αλλά ουσιαστικά γηπεδούχες μιας και το ματς γίνεται στην Κωνσταντινούπολη) να πάρουν την πρόκριση σε τρία ή τέσσερα σετ.

Το -1,5 δεν με καλύπτει καθώς άνοιξε στο 1.50 και έχει καταποντιστεί στο 1.37. Θα πάω οπότε με ειδικά στοιχήματα και συγκεκριμένα θα κοντράρω την Μελίσσα Βάργκας της Τουρκίας. Η Κουβανέζα διαγώνια (παίζει ως νατουραλιζέ στην Τουρκία) είναι δεδομένα η καλύτερη παίκτρια της Τουρκίας και φυσικά του γηπέδου. Θα πάρει μπάλες, θα πάρει άσσους, θα κάνει δουλειά. Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά όχι και στο 24,5 το όριο των πόντων της ρε παιδιά.

Πρόκειται για ένα όριο που μέχρι στιγμής δεν έχει ξεπεράσει ποτέ στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, φτάνοντας μεν στους 24 στο ματς των ομίλων με τη Γερμανία, αλλά σε αγώνα που η Τουρκία χρειάστηκε να πάρει 100 πόντους για να κερδίσει.

Απέναντι στην κουρασμένη Γερμανία (έπαιξε 5 σετ με το Βέλγιο προχθές) θεωρώ ότι δεν θα χρειαστεί να κάνει “μαγικά” και θα κρατήσει λίγες δυνάμεις για τον ημιτελικό με τη Σερβία. Κρατάμε λοιπόν τους under 24,5 πόντους στο 1,75 στη Superbet για τη Βάργκας και προχωράμε.

Πολωνία – Ολλανδία

Εδώ βλέπουμε δύο εντελώς διαφορετικές εικόνες από τις δύο ομάδες. Από τη μία πλευρά η Πολωνία (no.4 του κόσμου) βρίσκεται σε τρομακτική κατάσταση έχοντας κάνει το 6/6 χάνοντας μόλις ένα σετ, ενώ η Ολλανδία δίνει την εντύπωση ότι είναι ασταθής, φτάνοντας στο όριο για να ηττηθεί με Ρουμανία και Σλοβενία και χάνοντας από το Βέλγιο.

Αν στο παραπάνω βάλουμε ότι η Πολωνία πέρασε “αέρας” με 3-0 από την Πορτογαλία, ενώ οι Ολλανδέζες χρειάστηκαν πέντε σετ με τη Σλοβενία θα προσθέσουμε και τον παράγοντα της κούρασης.

Πηγαίνω λοιπόν στη νίκη της Πολωνίας με χάντικαπ -1,5 σετ σε απόδοση 1,74 στη Superbet. Είναι καλύτερη ομάδα, έχει περισσότερες επιλογές, παίζει καλύτερα και είναι πιο φρέσκια. Αν σε κάποιον αρέσουν και λίγο πιο μικρές αποδόσεις οι καθαρές νίκες Πολωνίας και Τουρκίας μπορούν επίσης να αποτελέσουν μία καλή δυάδα, αλλά εδώ πέρα με το -1,5 ελπίζοντας σε εύκολη επιβεβαίωση.


Προγνωστικά Στοιχήματος

Γερμανία – Τουρκία: Μελίσσα Βάργκας under 24,5 πόντοι (1,75)

Πολωνία – Ολλανδία: 1 -1,5 σετ (1,74)