Με τα ριμπάουντ στο Ελλάδα – Ισπανία
Πάλι 1/2 επιλογές πέρασαν την Παρασκευή στο στοίχημα, με τον Καλάθη να μας στέλνει ταμείο πριν το ημίχρονο, αλλά την τριάδα μας να χάνεται στο τέλος ενώ έφτασε το 95% κέρδους μετά το 1-0 στο ματς της Τουρκίας. Ελπίζω να cashαρατε κάποιοι, αλλά η επιλογή λογίζεται ως χαμένη.
Ελλάδα – Ισπανία Προγνωστικά
Ημέρα παραθύρων σήμερα με το ματς της Ελλάδας απέναντι στην Ισπανία να ξεχωρίζει. Διπλό βλέπω βάσει ποιότητας, κινήτρου και πρόσφατης απογοήτευσης μας, αλλά δεν μου πάει η καρδιά να δώσω ήττα της Εθνικής.
Σήμερα τον Καλάθη δεν μπορώ να τον στηρίξω με το line στο πόντους, ριμπάουντ και ασίστ να εκτοξεύεται στο 19,5 και εκείνον να κάνει πάντα τις χειρότερες εμφανίσεις του απέναντι σε καλές ομάδες. Ούτε θα τον κοντράρω, no bet και προχωράμε.
Άλλο Ουκρανία, άλλο Ισπανία
Από την άλλη πλευρά βρίσκω ενδιαφέρον στο όριο 15,5 πόντων και ριμπάουντ από τον Ντίνο Μήτογλου. Πρόκειται για ένα όριο που το έχει ξεπεράσει μόλις μία φορά στους τελευταίους 9 αγώνες του με την Εθνική και σε πέντε από αυτούς είχε μονοψήφιο σύνολο σημείων.
Ναι μεν τα κατάφερε με την Ουκρανία, αλλά τα πράγματα αλλάζουν αρκετά σήμερα. Οι Ισπανοί έχουν μία πολύ πιο γεμάτη frontline και ειδικά αν ο Μήτογλου βρεθεί στο “4” επάνω στον Χουάντσο θεωρώ πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ακόμη το μέγεθος των Ιβήρων δεν θα κάνει εύκολο το να κάνει “πάρτι” στα ριμπάουντ.
Με το όριο που βγάζει στη Euroleague
Συνέχεια και πάλι με ριμπάουντ, αυτή τη φορά του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Περίεργα τα νούμερα του στην Εθνική, καθώς αν και με την Πορτογαλία μάζεψε 7 “σκουπίδια” στα προκριματικά παίζει λίγο και δεν καταγράφει νούμερα.
Παρόλα αυτά σήμερα το ματς είναι κρίσιμο και για την Ισπανία. Περιμένω τον Χουάντσο να χρησιμοποιηθεί περισσότερο και να καλύψει το όριο των 5,5 ριμπάουντ.
Η λογική είναι ότι πρόκειται για έναν αθλητή που ξεπερνάει το συγκεκριμένο όριο στο 63% των αγώνων της Euroleague, με το ποσοστό να εκτοξεύεται στο 72% όταν αγωνίζεται 20 ή περισσότερα λεπτά.
Προφανώς ο ανταγωνισμός της Euroleague είναι μεγαλύτερος, άρα θεωρώ ότι κάτι θα κάνει και απέναντι στην απογοητευμένη Ελλάδα. Αρκεί να μην “τελειώσει” το ματς νωρίς.
Προγνωστικά Προκριματικά Μουντομπάσκετ
Ελλάδα – Ισπανία: Μήτογλου Under 15.5 συνολικά σημεία σε πόντους, και ριμπάουντ @ 1.87
Ελλάδα – Ισπανία: Χ.Ερνανγκόμεθ over 5,5 ριμπάουντ @ 1,97