wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
φρουρος προγνωστικα στοιχηματος 2608

Στο θετικό πρόσημο η στήλη και τα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής, τα ασιατικά μας γύρισαν το ποντάρισμα πίσω ενώ η δυάδα των over πέρασε σχετικά εύκολα, επιστρέφοντάς μας 67,5 μονάδες.

Στις 17:00 το ραντεβού μας μέσα απ’ το Betarades.gr για την εκπομπή ‘’Φρουρός Αλήθειας’’ στο Γιουτούμπι και το κουπί θα συνεχιστεί τα μεσάνυχτα αμέσως μετά την αναμέτρηση ΑΕΚ – Λέφσκι, για μια θέση στ’ αστέρια.

Ραπίντ – Χαρτς

Σπασμένα φρένα για τη Ραπίντ εδώ και ένα μήνα στο ξεκίνημα της σεζόν, 8 νίκες – 1 ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 34 τέρματα. Η Χαρτς κι αυτή έχει τα δικά της θεαματικά παιχνίδια στη δική της εκκίνηση, 4/5 over 3,5 στα πιο πρόσφατα μάλιστα σε όλες τις διοργανώσεις. Με ένα τέρμα νωρίς μπορούμε να δούμε εμφάνιση over 3.0 ασιατικό (2,00)

Λυών – Φενερμπαχτσέ

Ανοιχτοί λογαριασμοί στη ρεβάνς του 1-1 της Πόλης, προφανώς και υπάρχει μεσοεπιθετική ποιότητα των ομάδων και τα κενά τους στα μετόπισθεν. Μεγάλο το διακύβευμα των αστεριών της League Phase, ρεπέτα θα ψάξω με G/G +από μια κάρτα (1,90)

Προγνωστικά Στοιχήματος