Οξύμωρο το 0-0 στο Φάληρο
Συνεχίστηκαν οι χαμηλές πτήσεις για τα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής, -25 μονάδες χαμένες από την κάβα μας. Με τσουλού θα πάμε σήμερα, η στήλη θα πάρει άδεια μέχρι τις 18 Αυγούστου από τις καθημερινές προβλέψεις, έχοντας σκοπό να ετοιμάσω μακροχρόνιες επιλογές πρωταθλημάτων.
Αμέσως μετά τη λήξη των δύο αποψινών ευρωπαϊκών αναμετρήσεων των ελληνικών ομάδων, θα ανταμώσουμε μέσα απ’ το Betarades.gr στο Γιουτούμπι για την post game εκπομπή.
Μπόντο – Ουνιόν Σ.Ζ
Η 1η αναμέτρηση ήταν πραγματικά απολαυστική στο μάτι για μας, εναλλαγές στο σκορ, έξι τέρματα κάρτες και μπόλικες συγκινήσεις. Έχει προβάδισμα η Μπόντο εντός έδρας, η Ουνιόν στα μάτια μου ήταν καλύτερη στο 1ο παιχνίδι αλλά ξεκινάνε αμφότερες από το μηδέν. Θα ψάξω την ρεπέτα με over 1,5 +2 κάρτες για κάθε ομάδα (2,20)
Ναϊμέγκεν – Ολυμπιακός
Αν θέλει να προκριθεί ο ΟΣΦΠ, θα πρέπει να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το 0-0 στο Φάληρο, οξύμωρο πως το ματς έμεινε στα κουλούρια αφού ειδικά οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες φάσεις, κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Πίσω βέβαια η Ναϊμέγκεν δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη, φάνηκαν τα κενά της και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που ηττήθηκε, μπροστά όμως είναι επικίνδυνη. Περιμένω τουλάχιστον από ένα τέρμα, δίπλα θα βάλω κι από μια κάρτα για κάθε ομάδα (1,95)
Προγνωστικά Στοιχήματος
‘’Τσουλού’’
19:00 | Μπόντο – Ουνιόν Σ.Ζ: Over 1,5 +2 κάρτες για κάθε ομάδα (2,20)
20:30 | Ναϊμέγκεν – Ολυμπιακός: G/G + από μια κάρτα κάθε ομάδα (1,95)