wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
αντυπας προγνωστικα 170626

Δεν μας θέλει φίλοι μου. Το πάμε απ’ εδώ το πάμε απ’ εκεί, αλλά πάντα πιάνουμε δύο στα τρία προγνωστικά. Και μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι στο Μουντιάλ έχουμε έξι σωστές, στις εννέα, προβλέψεις, αλλά ταμείο δεν πήγαμε.

Στα χθεσινά προγνωστικά δεν μου φταίει η κακή τύχη, αλλά η δική μου επιλογή γιατί ήμουν ανάμεσα στον Μέσι και τον Άλβαρες. Προτίμησα τον δεύτερο και την πάτησα. Έτσι πήγαν στράφι το εύκολο over 2,5 της Νορβηγίας και το any time scorer του Εμπαπέ.

Και σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με Μουντιάλ και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Αγγλία –  Κροατία προγνωστικά

Φαβορί οι Άγγλοι και σε συμπαθητικές αποδόσεις. Απλά οι Κροάτες δε νομίζω ότι θα αποδειχθούν εύκολος αντίπαλος. Είναι ομάδα που πάντα παλεύει τα ματς και μπορεί να μην έχουν το σύνολο του παρελθόντος, ωστόσο δεν μπορεί κάποιος να τους υποτιμήσει εύκολα.

Πρώτη μας επιλογή στο παιχνίδι θα είναι το να σκοράρει ο Χάρι Κέιν. Η απόδοση για τον αρχισκορερ των «λιονταριών» είναι αρκετά καλή μιας και μιλάμε για 2,15.

Ουζμπεκιστάν – Κολομβία προγνωστικά

Επιστροφή στα Μουντιάλ για την Κολομβια, αφού το 2022 το είχε δει από την τηλεόραση. Το Ουζμπεκιστάν έγραψε ιστορία, αφού προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελική φάση Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ξεκάθαρο φαβορί η Κολομβία, αλλά θα ήθελα λίγο καλύτερη την απόδοση. Θα περιμένω από τον Λουιζ Σοάρες να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα σε απόδοση 2,20.

Και δεν μπορώ να μην βάλω στο παιχνίδι και τον Χάνες Ροντρίγκες. Ο σταρ της Κολομβίας στην τελευταία του παράσταση θα προσπαθήσει να μας χαρίσει στιγμές του εξαιρετικού του ταλέντου. Θα περιμένω από τον Χάνες να κάνει δύο σουτ στην εστία. Απόδοση 2,15.


ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ