Ποιος θα μείνει όρθιος;
Στο ύψος τους οι Μωβ της Άντερλεχτ έκαναν το χρέος τους κόντρα στην αδιάφορη Σεντ Τρούιντεν, η Πενιαρόλ τα χαράματα έμεινε στο 1-1 κι έτσι πήραμε το void εκεί οπότε τα προγνωστικά στοιχήματος κλείσανε με +29,25 μονάδες.
Τζουργκάρντεν – Μπρομαποϊκάρνα
Ανοιχτές οι αναμετρήσεις της γηπεδούχου τρέχει 3/3 over 4,5, η φιλοξενούμενη γράφει 2/3 στα πιο πρόσφατα εκτός με συνοδεία G/G. Μπορεί να συνεισφέρει στο σκορ η Μπρόμα, Over 3.0 ασιατικό (1,88)
Γκάλγουεϊ – Μποέμιανς
Αμφότερες γράφουν οχτώ σε αμφίσκορα στα τελευταία τους, λογικά περνάει απ’ το 1-1 απόψε. G/G (1,95)
Σουντιρόλ – Μπάρι
Ρεβάνς παραμονής για τις δύο ομάδες, 0-0 στον 1ο αγώνα κι αν λήξει ισόπαλο και το σημερινό η Σουντιρόλ θα μείνει στην κατηγορία, επειδή τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία. Με αυτή τη λογική θα πρέπει να ρισκάρει η Μπάρι κάποια στιγμή, στην 1η αναμέτρηση εμφανίστηκαν έξι κίτρινες κάρτες ενώ συνολικά στα τρία φετινά παιχνίδια τους είδαμε 14 κίτρινες – 1 κόκκινη.
Στραγάλι ο Federico La Penna με 78 κίτρινες – 7 κόκκινες σε 22 φετινά σε Serie A & Serie B, επιλογή το over 5,5 κάρτες (2,00)
Λανς – Νις
Τελικός κυπέλλου με τη Νις να έχει μέτωπα ανοιχτά για την παραμονή της αφού σε μια βδομάδα από σήμερα θα έχει παίξει την κατηγορία κόντρα στη Νις με το 1ο παιχνίδι στις 26/5 εκτός έδρας και τη ρεβάνς στις 29/5 στη Νίκαια. Η Λανς είναι προφανώς το φαβορί του τελικού αφού και καλύτερη ομάδα έχει αλλά και το κλίμα στις τάξεις της είναι σαφώς καλύτερο, απλά κι οι φιλοξενούμενοι έχουν ευκαιρία να σώσουν τη χρονιά.
Η προϊστορία τους έχει μπόλικες κάρτες κι αποβολές, σφυρίζει ο Jerome Brisard με 67 κίτρινες – 7 κόκκινες σε 16 φετινά του. Θα έχει δυνατές μονομαχίες ο τελικός, 2+κάρτες για κάθε ομάδα (2,02)
Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ
Στον 1ο ημιτελικό του F4 δίνεται φαβορί ο Ολυμπιακός, θα κρατήσω ένα fun builder με over 0,5 κόψιμο Donta Hall + over 0,5 εύστοχες βολές για Devon Hall και Tyson Ward + over 0,5 τρίποντο του Alec Peters φτάνοντας στο ζουμερό (11,00)
Προγνωστικά Στοιχήματος
‘’Mix’’
20:00 | Τζουργκάρντεν – Μπρομαποϊκάρνα: Over 3.0 ασιατικό (1,88)
21:45 | Γκάλγουεϊ – Μποέμιανς: G/G (1,95)
‘’Κάρτες’’
21:00 | Σουντιρόλ – Μπάρι: Over 5,5 κάρτες (2,00)
22:00 | Λανς – Νις: 2+κάρτες για κάθε ομάδα (2,02)
‘’Fun Builder’’
18:00 | Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ: Over 0,5 κόψιμο Donta Hall + over 0,5 εύστοχες βολές Devon Hall & Tyson Ward + over 0,5 τρίποντο Alec Peters (11,00)