wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
φρουρος προγνωστικα στοιχηματος 2105

30 μονάδες χαμένες στις δύο χθεσινές επιλογές για τα προγνωστικά στοιχήματος, φειδωλός ήμουν στα πονταρίσματα, στο ίδιο τέμπο θα πάω και σήμερα.

ΕΚΤΑΚΤΩΣ σήμερα στις 17:00 το ραντεβού μας μέσα απ’ το κανάλι Betarades.gr, για την εκπομπή ‘’Φρουρός Αλήθειας’’.

Άντερλεχτ – Σεντ Τρούιντεν

Μονόπλευρο το κίνητρο με την Σεντ Τρούιντεν αδιάφορη και την Άντερλεχτ να θέλει τη νίκη που θα της δώσει προβάδισμα για την 4η θέση, την ίδια ώρα η Μαλίν υποδέχεται την Μπριζ που με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα, οπότε υπάρχει το σενάριο να καθαρίσει την 4άδα σήμερα η Άντερλεχτ αν νικήσει. 1 (2,17)

Πενιαρόλ – Κορίνθιανς

Ματς δίχως αύριο για την Πενιαρόλ, η Κορίνθιας περασμένη στην επόμενη φάση κι οι γηπεδούχοι αν θέλουν να προκριθούν δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Αξίζει το Πενιαρόλ 0.0 ασιατικό (2,00)


Προγνωστικά Στοιχήματος