wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ραγκατσης προγνωστικα στοιχηματος 04-04-2026

Δείτε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από το κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου (04/04/2026)!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Τρία ματς από την Primera και ένα από τη Segunda περιλαμβάνονται στα προγνωστικά του Σαββάτου. Μη λησμονείτε ότι στις 16:00 ξεκινά στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube η εκπομπή ”Δώσε μία δυάδα” με τον Ψηλό και τον Φρουρό.

Σοσιεδάδ – Λεβάντε

Η Σοσιεδάδ δέχτηκε τρία γκολ μέσα σε 23 λεπτά, θα μπορούσε να δεχτεί και περισσότερα στο 90λεπτο και το 1-3 στο Βιγιαρεάλ, μάλλον, την κολακεύει. Οι Βάσκοι παλεύουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Το Λεβάντε ξεθάρρεψε. Μάζεψε οχτώ βαθμούς στα τέσσερα τελευταία κι έχει, πλέον, ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής. Απέχει τρεις πόντους από θέση ασφαλείας. Στο πιο πρόσφατο εκτός, έφερε 1-1 με τη Ράγιο σε παιχνίδι που ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Θα γίνει καλό ματς στην ”Ανοέτα” – το g/g και over πληρώνει 2,05, στην ίδια απόδοση και το over 10,5 κόρνερ.

Μπέτις – Εσπανιόλ

Η Μπέτις άργησε να φτάσει στο Μπιλμπάο, βρέθηκε να χάνει 0-2 στο ημίχρονο, ξύπνησε στο 2ο, μείωσε αλλά δε μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Την ερχόμενη Τετάρτη, δίνει στη Μπράγκα τον πρώτο προημιτελικό του Europa League. Η Εσπανιόλ δεν άξιζε την ήττα στο 1-2 από τη Χετάφε. Το θέμα, όμως, είναι ότι διεύρυνε το αρνητικό της σερί. Η Εσπανιόλ δεν κερδίζει από τις 22 του Δεκέμβρη και το διπλό στο Μπιλμπάο. Κρίνεται σημαντική η απουσία του τιμωρημένου μεσοεπιθετικού Πέρε Μίγια. Η Εσπανιόλ θα το πάει στη δύναμη, στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της μάζεψε 8 κίτρινες και 2 κόκκινες κάρτες. Το ”over 2,5 κάρτες Εσπανιόλ” πληρώνει 1,80.

Ατλέτικο – Μπάρτσα

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές, πριν από μερικές εβδομάδες, για το Copa del Rey. Θα συναντηθούν τρεις φορές μέσα στο επόμενο 10ήμερο. Την ερχόμενη Τετάρτη θα διεξαχθεί στο ”Καμπ Νόου” ο πρώτος, μεταξύ τους, προημιτελικός του Champions League – τη μεθεπόμενη Τρίτη στο ”Μετροπολιτάνο” θα διεξαχθεί η ρεβάνς. Η Ατλέτικο δεν έχει ορατό στόχο στο πρωτάθλημα. Δε διεκδικεί τον τίτλο, δεν κινδυνεύει να μείνει εκτός 4άδας. Οι Γιορέντε, Καρντόσο είναι τιμωρημένοι. Η Μπάρτσα θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί, αν μη τι άλλο, στο +4 από τη Ρεάλ την οποία φιλοξενεί στις αρχές του Μάη. Αποτελεί πλήγμα για τους Καταλανούς η απουσία του Ραφίνια που θα χάσει και τα δύο ευρωπαϊκά ραντεβού. Κάπου στο βάθος, βλέπω τη Μπάρτσα να κερδίζει. Ωστόσο, το g/g και over δείχνει πιο ασφαλής επιλογή.

Ντέπορ – Μάλαγα

Πρόκειται για δύο ομάδες οι οποίες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Ντέπορ θα πάρει ενέργεια από το ”Ριαθόρ” το οποίο θα γεμίσει αλλά οι πιτσιρικάδες της Μάλαγα έχουν δείξει ότι δε μασάνε. Το g/g στο 1,90 είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί. Το κερασάκι πληρώνει 17,00!!!!


Προγνωστικά Στοιχήματος

Σαν Σεμπαστιάν

Σεβίλη

Μαδρίτη

Λα Κορούνια

Λα Κορούνια – κερασάκι