Απουσίες, νέοι και Serie A
Εξαιρετικό διήμερο για τα προγνωστικά στοιχήματος στο CL, πέρασε κι η χθεσινή τριάδα επιστρέφοντάς μας 141 ολοστρόγγυλες μονάδες.
Europa & Conference απόψε,
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γκενκ
Δεν έχει κρατήσει το μηδέν στη League Phase του Europa η Ντιναμό, 6/8 over έγραψε. Εξαιρετική εκτός έδρας παρουσία για τη Γκενκ στο θεσμό, 4/5 νίκες έτρεξε σκοράροντας 12 τέρματα. Θα ‘χει γκολ αυτό, over 2,5 (1,95)
Σέλτικ – Στουτγάρδη
Τον λες και αναγεννητή τον μπάρμπα Ο’ Νιλ, τρέχει αήττητο η Σέλτικ με πλούσια θέαμα και γκολ στα παιχνίδια της, 8 νίκες – 2 ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα. Κι η Στουτγάρδη είναι σε δικό της καλό φεγγάρι, 5/6 νίκες γράφει στα τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 13 γκολ. Over 3.0 ασιατικό (2,00)
Όλομουτς – Λωζάνη
Έχει μαζεμένα θέματα η Όλομουτς, αποστολή με μόλις 16 παίχτες αφού έχει πολλούς τραυματίες, δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και προβληματική εικόνα. Η Λωζάνη στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει καλά, στην Ευρώπη όμως έχει μόλις μια ήττα και μπορεί να μη χάσει απόψε. Λωζάνη 0.0 ασιατικό (2,03)
Γιαγκελόνια – Φιορεντίνα
Δεδομένο το rotation από πλευράς φιλοξενούμενων, πολλά προβλήματα τραυματισμών, το μυαλό στην Serie A αφού συνεχίζει να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ ταξίδεψε με 8 νέους στην αποστολή. Τρεις σημαντικές απουσίες στον κορμό της Γιαγκελόνια σε άμυνα μεσαία γραμμή κι επίθεση, ιδιαιτέρως ανταγωνιστική εντός έδρας στη διοργάνωση, έχει τον 1ο λόγο απόψε. Γιαγκελόνια 0.0 ασιατικό (2,10)
Προγνωστικά Στοιχήματος
‘’Europa’’
19:45 | Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γκενκ: Over 2,5 (1,95)
22:00 | Σέλτικ – Στουτγάρδη: Over 3.0 ασιατικό (2,00)
‘’Conference’’
19:45 | Όλομουτς – Λωζάνη: Λωζάνη 0.0 ασιατικό (2,03)
22:00 | Γιαγκελόνια – Φιορεντίνα: Γιαγκελόνια 0.0 ασιατικό (2,10)