Βήμα 8άδας!
Τα προγνωστικα στοιχηματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από το κουπόνι στοιχήματος την Τετάρτη (21/01/2026)!
Σλάβια Πράγας – Μπαρτσελόνα
Το χρειάζεται και υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας
H Μπαρτσελόνα μετά τα χθεσινά αποτελέσματα βρίσκεται στην 15η θέση. Χρειάζεται δύο νίκες σε δύο βατά παιχνίδι με Σλάβια εκτός και Κοπεγχάγη εντός. Μοιάζει στο χέρι της να φτάσει 16 βαθμούς να φτιάξει και την διαφορά τερμάτων και να περιμένει για να δει αν φτάσουν για να μπει στην πρώτη 8άδα.
Η Σλάβια βρίσκεται στην 34η θέση, χρειάζεται μόνο την νίκη για να έχει βαθμολογικό κίνητρο την τελευταία αγωνιστική, ακραίο να κάνει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση απέναντι στην Μπαρτσελόνα και σε ένα παιχνίδι που το θέλει η ομάδα του Φλινκ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα στο Ανοέτα, σε ένα παιχνίδι που έγιναν μαγικά πράγματα. Της ακυρώθηκαν 3 γκολ απο το var, είχε 5 δοκάρι και ο Ρεμίρο βγήκε mvp. Περιμένω καθαρή νίκη της Μπάρτσα, το διπλό με ασιατικό χάντικαπ 1,5 σε απόδοση 1,88.
Μπάγερν – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Δεν κρατιέται
Η Μπάγερν βρίσκεται στην 3η θέση και έχει μπροστά της δύο βατά παιχνίδια. Σήμερα υποδέχεται την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και την τελευταία αγωνιστική παίζει στην Αϊντχόφεν. Στο χέρι της να εξασφαλίσει την πρώτη 4άδα και να φτιάξει τον δρόμο της για την συνέχεια.
Στο πρωτάθλημα δεν έχει αντίπαλο, την περασμένη αγωνιστική παρότι τα βρήκε δύσκολα στο ξεκίνημα απο το πρέσινγκ της Λειψία, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ο Ολισέ και τους έκαναν πλάκα κερδίζοντας με 1-5. Δεν μπορεί η Βελγική ομάδα να σταματήσει την Μπάγερν, με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ο άσος στο 1,40.
Αταλάντα – Μπιλμπάο
Με πολλές απουσίες στο Μπέργκαμο!
Κομβικό παιχνίδι ανάμεσα στην Αταλάντα και την Μπιλμπάο. Η ομάδα του Μπέργκαμο βρίσκεται στην 8η θέση, την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα της Ουνιόν, οπότε με νίκη σήμερα, είναι στο χέρι της η απευθείας πρόκριση στην 8άδα. Η Μπιλμπάο μετά απο τα χθεσινά αποτελέσματα έπεσε στην 32η θέση με 6 βαθμούς και -5. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Σπόρτινγκ.
Πηγαίνει πάντως με πολύ κακή ψυχολογία καθώς έχει να κερδίσει απο τις 6 Δεκεμβρίου και τρέχει ένα ρεκόρ 0-4-4 σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα προέρχεται απο την ήττα με 3-2 στην Μαγιόρκα ενώ στο Μπέργκαμο δεν θα έχει διαθέσημους τους Νίκο και Ινιάκι Γουίλιαμς τον κομβικό εξτρέμ Μπερενγκέρ, τον βασικό μπακ Γιούρι, τον κορυφαίο της στόπερ Λαπόρτ. Τεράστια λοιπόν ευκαιρία της Αταλάντα να πληρώσει στην bet365 τον άσο στο 1,76 και να κάνει βήμα 8άδας.