wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ραγκατσης προγνωστικα στοιχηματος 1801

Δείτε τα προγνωστικά που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (18/01/2026)!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Δύο ματς από την Primera κι ένα από τη Segunda περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Μη λησμονείτε ότι στις 16:00 ξεκινά στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube η εκπομπή ”Δώσε μία δυάδα” με τον Ψηλό και τον Φρουρό.

Θέλτα – Ράγιο

Η Θέλτα έκανε πολύ καλό ματς στο ”Πιθχουάν”, όπου νίκησε, δίκαια 1-0, τη Σεβίλη. Νωρίτερα, στο πρώτο της ραντεβού για το νέο έτος, νίκησε 4-1 τη Βαλένθια. Η Θέλτα αγνοούσε τη νίκη στα 8 πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν για την Primera, πήρε τα δύο πιο πρόσφατα. Για τη Ράγιο, το σημερινό είναι το 5ο παιχνίδι μέσα στο 2026.

Στις 2/1 παραχώρησε 1-1 στη Χετάφε για την Primera, στις 6/1 νίκησε 3-1 στη Γρανάδα σε εξ’ αναβολής ματς για το Copa del Rey, στις 11/1 νίκησε 2-1 τη Μαγιόρκα για την Primera, βράδυ Τετάρτης έχασε 0-2 από την Αλαβές στη Βιτόρια κι έμεινε εκτός Copa del Rey. Η Θέλτα είναι σε καλή φάση, η Ράγιο είναι πολύ επικίνδυνη στην κόντρα. Το g/g και over το συναντάμε στο αξιόλογο 2,60. 

Σοσιεδάδ – Μπάρτσα

Το ξεκίνημα του Ματαράτσο στον πάγκο της Σοσιεδάδ είναι, αν μη τι άλλο, ικανοποιητικό. Στο ντεμπούτο του Αμερικανού, οι Βάσκοι έφεραν 1-1 με την Ατλέτικο και στο καπάκι, νίκησαν 2-1 τη Χετάφε στη Μαδρίτη. Βράδυ Τρίτης, η Σοσιεδάδ επέστρεψε από 0-2, απέκλεισε στα πέναλτι την Οσασούνα και πέρασε στα προημιτελικά του Copa del Rey.

Η Μπάρτσα ταξίδεψε στο Σαν Σεμπαστιάν ως πρωτοπόρος και στο +1 από τη Ρεάλ η οποία χθες το απόγευμα νίκησε 2-0 το Λεβάντε. Η Μπάρτσα επέστρεψε από τη Τζέντα ως κάτοχος του Supercopa. Βράδυ Πέμπτης, οι Καταλανοί νίκησαν τη Ράσινγκ στο Σανταντέρ και πέρασαν στους ”8” του Copa del Rey. Περιμένω γκολ και θέαμα στο Σαν Σεμπαστιάν. Το g/g και over 3,5 στην bet365 πληρώνει 2,30.

Ράσινγκ – Λας Πάλμας

Η Ράσινγκ βρέθηκε να χάνει 0-3 από τη Σαραγόσα κι όταν ξύπνησε ήταν αργά. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-3. Βράδυ Πέμπτης, με εναλλακτική 11άδα, έχασε από τη Μπάρτσα κι έμεινε εκτός Copa del Rey. Η Λας Πάλμας βρέθηκε πίσω στο σκορ, έχασε πέναλτι, ισοφάρισε αλλά αν και ήταν καλύτερη της Ντέπορ δεν κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή. Μετρά μόλις μία ήττα σε 10 ματς μακριά από το νησί. Από ένα γκολ το έχουν.


Προγνωστικά Στοιχήματος

Βίγκο

Σαν Σεμπαστιάν

Σανταντέρ