Στήριξη στους φιλοξενούμενους
Καλημέρα σε όλη την παρέα του Bethome.gr!
Ολοκληρώνουμε σήμερα τα προγνωστικά στοιχήματος για το 2025, καθώς ακολουθεί άδεια. Πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει, με τις προτάσεις μου να έρχονται από το κύπελλο Γαλλίας.
Οσέρ – Μονακό Προγνωστικά
Με αρκετές απουσίες ρίχνονται στη μάχη του φετινού κυπέλλου οι δυο ομάδες. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ενδεχομένως να αποτελεί πολυτέλεια για την Οσέρ, καθώς δίνει μάχη στο πρωτάθλημα για να αποφύγει τα χειρότερα, οπότε και η προσοχή της είναι αποκλειστικά εκεί. Γι’ αυτό και θα στηρίξω τη Μονακό, που θέλει να φτιάξει και ψυχολογία για τη συνέχεια. Οπότε και θα πάω με το combo 2 & Under 4.5 σε απόδοση 2.05.
Νις – Σεντ Ετιέν Προγνωστικά
Με την εικόνα που παρουσιάζει η Νις των εννέα σερί ηττών, ο μόνος λόγος για να επιβεβαιώσω το φαβοριτισμό της είναι η παράδοση, που τη θέλει να επικρατεί στα τέσσερα τελευταία κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο. Κάτι που θεωρώ ότι είναι ικανή να σταματήσει αυτή τη φορά η Σεντ Ετιέν, η οποία είναι σε καλύτερη μοίρα, αν και μια κατηγορία χαμηλότερα. Αξίζει το ρίσκο με το Χ2 σε απόδοση 1.85.