Απόδοση 14 στο Αστέρας – Ολυμπιακός…
Η ζαριά που ρίξαμε χθες στην Ευρωλίγκα στα προγνωστικά στοιχήματος ήταν ντόρτια. Πέρασαν μόνο τρεις επιλογές. Ο Πετρουσεφ έβαλε εύκολα τους 15 πόντους, ο Φράνσισκο μάζεψε τα τρία ριμπάουντ και ο Μπόλντγουιν ευστόχησε στο τρίποντο που θέλαμε.
Δυστυχώς, ο ίδιος παίκτης πήρε δύο ριμπάουντ για αντί για τρία που θέλαμε ενώ ο Μαλεντόν και ο Ράιτ έμειναν σε χαμηλές στροφές.
Ο πρωτος εκτέλεσε πέντε τρίποντα, αλλά ευστόχησε σε ένα (θέλαμε δύο) και μοίρασε μόλις μία ασίστ ενώ θέλαμε τρεις.
Ο δεύτερος σκόραρε τέσσερις πόντους, ίσως και τους λιγότερους που έβαλε τη φετινή σεζόν.
Δεν τα πήγαμε καλά και σήμερα παρά το γεγονός ότι έχει ματσάρες στο Τσάμπιονς Λιγκ, η στήλη θα χτίσει στοίχημα με το ματς του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι. Πάλι μπάσκετ και ευελπιστώ σήμερα οι παίκτες να σταθούν στο ύψος τους.
Παμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.
Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός προγνωστικά
Και οι δύο ομαδες έχουν στόχο να φτάσουν στο φάιναλ φορ. Ο Ολυμπιακός με μεγαλύτερες πιθανότητες, αλλά ο φετινός Αστέρας έχει ποιοτικό ρόστερ και πολλές επιλογές.
Εμείς θα ποντάρουμε σε τρεις παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Σάσα Βεζένκοφ ψάχνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμηταν αρνητικός στα προηγούμενα. Είναι παίκτης που μπορεί να διαλύσει τις αντίπαλες άμυνες και σε απόδοση 2,37 θα περιμένω να σημειώσει 20 πόντους.
Η απόδοση είναι εξαιρετική και μιλάμε για τον Βεζένκοφ. Που στη μέρα του μπορεί να τους βάλει από το ημίχρονο…
Δεύτερη επιλογή ο Νίκολα Μικουτίνοφ. Στην τίμια απόδοση του 1,67 στην bet365 θα περιμένουμε από τον Σέρβο σεντερ να ευστοχήσει σε τρεις βολές.
Θα κλείσουμε το bet builder με τον Τόμας Γουόκαπ. Θα λείψει ο Ντιλικίνα και θα τραβήξει… κουπί. Θέλουμε από τον Γουόκαπ να μαζέψει τρία ριμπάουντ και να κλέψει δύο φορές τη μπάλα. Εμπεριέχει ρίσκο το bet builder, αλλά μιλάμε και για απόδοση 14…
Προγνωστικά Euroleague
20:30 Ερυθρός Αστέρας- Ολυμπιακός
Bet builder