wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ραγκατσης προγνωστικα 0110

Δείτε τα προγνωστικά που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από το κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης (01/10/2025)!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Δε τη λες άσχημη τη χθεσινή βραδιά. Φαβορί επικράτησαν, 33 γκολ σημειώθηκαν, bomber μίλησαν. Μοναδική παραφωνία η Λίβερπουλ που κατάφερε να μείνει άσφαιρη …. Mε εννέα αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική του Champions League. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Ντόρτμουντ – Αθλέτικ

Η Μπορούσια είναι σε καλό φεγγάρι. Μετρά τέσσερις σερί νίκες στη Bundesliga, έφερε 4-4 με τη Γιούβε στο Τορίνο στην πρεμιέρα του Champions League. Έχει χάσει μόλις ένα από τα 18 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση (11-6-1). Η Αθλέτικ δεν είναι στα καλύτερά της. Στην Primera, έχασε 0-1 από την Αλαβές, 0-2 στη Βαλένθια, παραχώρησε 1-1 στη Χιρόνα, έχασε 0-1 στη Βιγιαρεάλ. Στην πρεμιέρα του Champions League έχασε 0-2 από την Άρσεναλ. Ο Νίκο Γουίλιαμς έμεινε στο Μπιλμπάο παρέα με τον πολύτιμο μεσοεπιθετικό Μπερενγκέρ. Βλέπω τη Μπορούσια να κερδίζει. Ο άσος  στην bet365 πληρώνει 1,80.

Νάπολι – Σπόρτινγκ

Στην πρεμιέρα, η Νάπολι πλήρωσε την αποβολή του Ντι Λορέντσο στο 21ο λεπτό κι έχασε 0-2 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι. Στη Serie A μετρούσε το 4×4 μέχρι που βράδυ Κυριακής έχασε 1-2 στο ”’Σαν Σίρο” από τη Μίλαν. Η Σπόρτινγκ νίκησε 4-1 την Καϊράτ στην πρεμιέρα. Στο πρωτάθλημα, μετρά τρεις κολλητές νίκες έχοντας την καλύτερη επίθεση με 19 γκολ. Παρά τη φυγή του Γιόκερες, σκοράρει με σχετική ευκολία. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει κερδίσει ποτέ σε ιταλικό έδαφος. Πρόκειται για ένα πιθανό g/g στο 1,75.

Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους

Στην πρεμιέρα, η Βιγιαρεάλ σπατάλησε καθαρές ευκαιρίες στο Λονδίνο όπου έχασε 0-1 από την Τότεναμ. Ακολούθησε μία θαυμάσια εβδομάδα στην Primera. Το 2-1 επί της Οσασούνα, το διπλό στο ”Πιθχουάν” και το 1-0 επί της Αθλέτικ έφεραν τη Βιγιαρεάλ στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάρτσα και στο -2 από τη 2η Ρεάλ την οποία αντιμετωπίζει  το ερχόμενο Σάββατο στο ”Μπερναμπέου”. Γιούβε και Μπορούσια πρόσφεραν στους ποδοσφαιρόφιλους ένα εντυπωσιακό 4-4 στην πρεμιέρα του Champions League. Στη Serie A, η Γιούβε παραμένει αήττητη αλλά προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, με το ίδιο σκορ 1-1, εκτός με τη Βερόνα κι εντός με την Αταλάντα. Το g/g φαντάζει πιθανό.


Προγνωστικά Στοιχήματος

Ντόρτμουντ

 

Νάπολι

 

Βιγιαρεάλ