wheel-center wheel-ring wheel-spin
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ραγκατσης προγνωστικα στοιχηματος 2309

Δείτε τα προγνωστικά που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (23/09/2025)!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Τέσσερις αγώνες διεξάγονται απόψε στο πλαίσιο της 6ης, εμβόλιμης, αγωνιστικής της Primera. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Αθλέτικ – Χιρόνα

Στο ”Μεστάγια”, η Αθλέτικ είχε φάσεις στο ξεκίνημα αλλά μετά το 60ο λεπτό, όταν κι έμεινε με 10, λύγισε κι έχασε 0-2 από τη Βαλένθια. Δε σκόραρε στα δύο πιο πρόσφατα εντός, στο 0-1 από την Αλαβές και στο 0-2 από την Άρσεναλ. Η Χιρόνα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο ημίωρο, με 9 στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου κι έχασε 0-4 από το Λεβάντε. Μετρά μόλις έναν βαθμό μετά από 5 αγωνιστικές, το 1-1 στο Βίγκο πριν από 10 ημέρες. Περιμένω από τους Βάσκους να πιέσουν από το ξεκίνημα. Το ”over 2,5 κόρνερ Αθλέτικ στο 1ο ημίχρονο” πληρώνει 1,65.

Λεβάντε – Ρεάλ

Το Λεβάντε πέρασε εύκολα από τη Χιρόνα καθώς οι Καταλανοί έμειναν με 10 στο ημίωρο και με 9 στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη των λεβαντίνων στο πρωτάθλημα. Ο πιτσιρικάς Καμερουνέζους Έτα Εγιόνγκ σκόραρε σε δεύτερο κολλητό ματς. Στα δύο εντός έδρας, το Λεβάντε έχασε 2-3 από τη Μπάρτσα κι έφερε 2-2 με τη Μπέτις. Και στα δύο προηγήθηκε 2-0!!!!

Η Ρεάλ νίκησε, σχετικά εύκολα, την Εσπανιόλ, μετρά 5×5 και παραμένει μόνη στην κορυφή. Ο Μπέλιγχαμ επέστρεψε και πήρε χρόνο συμμετοχής. Σε ημιάγρια κατάσταση ο Εμπαπέ, σκοράροντας 7 γκολ σε 6 ματς. Το ερχόμενο Σάββατο, η Ρεάλ παίζει στο ”Μετροπολιτάνο”. Ο συνδυασμός Over + Εμπαπέ να σκοράρει” πληρώνει 2,00. Κερασάκι, στην bet365 να σκοράρει ο Έτα Εγιόνγκ στο 4,50.

Σεβίλη – Βιγιαρεάλ

Η Σεβίλη άρεσε στη Βιτόρια όπου νίκησε, δίκαια 2-1, την Αλαβές. Ο Βλαχοδήμος έκανε ντεμπούτο – ο ”συνταξιούχος” Αλέξις Σάντσες σεφτέ στα γκολ. Η Σεβίλη ψάχνει την πρώτη της νίκη στο ”Πιθχουάν”, εκεί όπου έχασε 1-2 από τη Χετάφε κι έφερε 2-2 με την Έλτσε. Η Βιγιαρεάλ υπέφερε για να φτάσει στο 2-1 επί της Οσασούνα. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 40ο λεπτό, βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν το ημίχρονο. Στο 2ο γύρισε το ματς αλλά στα τελειώματα απειλήθηκε με ισοφάριση από τους 10 της Οσασούνα.

Η Βιγιαρεάλ ψάχνει το πρώτο της διπλό. Στις τρεις εξόδους της σε Ισπανία κι Ευρώπη, έφερε 1-1 με τη Θέλτα, έχασε 0-2 από την Ατλέτικο και 0-1 από την Τότεναμ. Οι φρέσκοι τραυματισμοί του bomber Αγιόθε και του Αργεντίνου μπακ Φόιτ περιορίζουν το ροτέισον του Μαρσελίνο. Ο Αλμέιδα είναι κύριος ως τώρα. Στη Βιτόρια μας έδωσε g/g και over στο 2,80 – το αποψινό πληρώνει 2,20.


Προγνωστικά Στοιχήματος

Μπιλμπάο

 

Βαλένθια

 

Σεβίλη

 

Κερασάκι