G Ethniki

Προγνωστικά Γ’ Εθνικής: Πλήρης είναι η σημερινή αγωνιστική δράση στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, εκεί όπου δίνεται μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι και η 4η θέση κινδυνεύει.

Δόξα Δράμας – Απόλλων Κρύας Βρύσης (10/04, 16:00): Μόνόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τη Δόξα να βρίσκεται στη 2η θέση την οποία και θα κατακτήσει λογικά, ενώ ο Απόλλων βρίσκεται στο -7 από τη σωτηράι του και παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά. Η Δόξα στην έδρα της βρίσκει σχεδόν πάντα το δρόμο προς τα δίχτυα και το ίδιο περιμένουμε να κάνουν και οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: G/G

Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Καλαμαριάς (10/04, 16:00): Από δυο σερί ήττες προέρχεται ο Νέστος που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Βρίσκεται στην 3η θέση και στο -5 από τη Δόξα ψάχνωντας τη δεύτερη θέση αλλά ουσιαστικό κίνητρο δεν υπάρχει. Οι Πόντιοι από την άλλη είναι ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, γεγονός που τους έχει φέρει μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Περιμένουμε να ανακάμψουν και να πάρουν το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Προγνωστικό: 2

Θύελλα Φιλώτα – Έβρος Σουφλίου (10/04, 16:00): Δεν τίθεται θέμα νικητή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία όντας στο -9 από τον Εθνικό Αγιονερίου. Ο Έβρος έχει υποβιβαστεί προ πολλού όντας η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και βρίσκεται εδώ και καιρό υπό αγωνιστική διάλυση.

Προγνωστικό: 1

Λαγκαδάς – Κοζάνη (10/04, 16:00): Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο Λαγκαδάς, ο οποίος προέρχεται από πέντε σερί νίκες εκ των οποίων στις τέσσερις τελευταίες δεν δέχτηκε ούτε τέρμα. Βρίσκεται πλέον στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και στη σημερινή αναμέτρηση είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει το τρίποντο και να εξασφαλίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονή του. Η Κοζάνη από την άλλη βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όντας στο -6 πό τη σωτηρία της και στην έδρα του Λαγκαδά περιμένουμε να γνωρίσει την ήττα.

Προγνωστικό: 1

Καμπανιακός – Άρης (10/04, 16:00): Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Άρη να έχει στεφθεί πρωταθλητής προ πολλού και να έχει κερδίσει την άνοδό του. Οι γηπεδούοι από την άλλη βρίσκονται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και καλούνται να πάρουν τη νίκη ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι, με τα λίγα γκολ αν μοιάζουν ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: Under 2.5 γκολ

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (10/04, 16:00): Αμφότερες έχουν χάσει το “τρένο” της σωτηρίας όντας στο -16 και στο -14 από τη σωτηρία τους αντίστοιχα. Ο δείκτης του σκορ ναμένεται να μην ξεφύγει, έτσι οδηγούμαστε στα 2-3 γκολ.

Προγνωστικό; 2-3 γκολ

Εορδαϊκός – Καβάλα (10/04, 16:00): Κομβική η σημερινή αναμέτρηση για αμφότερες, με τον Εορδαϊκό να είναι στο +4 και την Καβάλα να είναισ το +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι δυο ομάδες πιθανόν να “φοβηθούν” το παιχνίδι, με τη μοιρασιά να είναι αρκετά πιθανή και να μην “χαλάει” καμία από τις δυο.

Προγνωστικό: Χ