Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ ΓαλλίαςΣυνεχίζεται το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής της Α’ Γαλλίας, στο οποίο σήμερα περιλαμβάνονται έξι αναμετρήσεις, εκ των οποίων ξεχωρίζουν οι Τουλούζ – Μπαστιά και Ρεμς – Ναντ.

Γκινγκάμπ – Παρί Σεν Ζερμέν (09/04, 18:00): Αήττητο σερί τριών αγωνιστικών «τρέχει» η Γκινγκάμπ, που ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τη Μονπελιέ (2-2) στο γήπεδο της. Υποδέχεται την Παρί, που θα κουβαλά κόπωση απ’ το ματς της Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ και είναι αδιάφορη βαθμολογικά ως πρωταθλήτρια. Είναι ευκαιρία για την Γκινγκάμπ να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα, που θα τη φέρει κοντά στην παραμονή, αξίζει το ρίσκο.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.75 @ Goalbet)

Ανζέ – Γκαζελέκ (09/04, 21:00): Ανεβασμένη η Ανζέ, εκμεταλλεύτηκε το εύκολο πρόγραμμα και πήρε δύο σερί νίκες με Λοριάν (5-1) και Τρουά (0-1), «καθαρίζοντας» την παραμονή. Πήγε στο +12 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, υποδέχεται την Γκαζελέκ που «καίγεται» για βαθμούς μετά τις δύο σερί ήττες από Νις και Σεντ Ετιέν. Θα πάμε με το G/G, το οποίο επιβεβαιώνεται συχνά στις εκτός έδρας υποχρεώσεις των Κορσικανών.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ Goalbet)

Σεντ Ετιέν – Τρουά (09/04, 21:00): Μεγάλη ευκαιρία για τρίτη διαδοχική νίκη έχει η Σεντ Ετιέν κόντρα στην υποβιβασμένη Τρουά. Μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, δε χωρά άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης για τους «στεφανουά», που έφτασαν τους 48 πόντους και παρέμειναν στο -3 απ’ την τετράδα. Λογική επιλογή η εύκολη νίκη για τη Σεντ Ετιέν.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.15 @ Betshop)

Καέν – Λοριάν (09/04, 21:00): Διατηρεί ελπίδες να προλάβει την τετράδα η Καέν, παρά την ήττα της περασμένης εβδομάδας απ’ την Τουλούζ (2-0) εκτός έδρας. Στο -5 απ’ την 4η Ρεν οι γηπεδούχοι, σήμερα δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, είναι πιο άξιοι εμπιστοσύνης εντός έδρας, όπου κέρδισαν τα 3/5 τελευταία ματς. Σε κακό «φεγγάρι» η Λοριάν, προέρχεται από σερί ήττες και κακές εμφανίσεις.

Προγνωστικό: Άσσος (2.10 @ Magicbet)

Ρεμς – Ναντ (09/04, 21:00): Ο «τελικός των τελικών» για τη Ρεμς, που παραμένει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, αλλά σε ισοβαθμία με την 18η Γκαζελέκ. Οι γηπεδούχοι πήραν μόλις έναν πόντο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, πλέον δεν έχουν άλλα περιθώρια, είναι αναγκασμένοι να ψάξουν «τρίποντο» κόντρα στη Ναντ, που είναι φανερά ντεφορμέ. Τα «καναρίνια» προέρχονται από δύο σερί ήττες, με τη θέση του κόουτς Ντερ Ζακαριάν να είναι πολύ επισφαλής. Πολύ δύσκολο ματς, λογικά θα κριθεί στο γκολ.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.40 @ Interwetten)

Τουλούζ – Μπαστιά (09/04, 21:00): Έκανε το καθήκον της η Τουλούζ την περασμένη εβδομάδα και πήρε το ματς με την Καέν, μειώνοντας τη διαφορά απ’ τη γραμμή της σωτηρίας στο -4. «Καίγεται» για νίκη και κόντρα στην Μπαστιά, ωστόσο οι Κορσικανοί είναι «μπαρουτοκαπνισμένη» ομάδα. Αν το ματς παιχτεί στα ίσια, η Τουλούζ δύσκολα θα κερδίσει, ωστόσο το +10 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού ίσως να είναι αρκετό για να φέρει «δωράκια» στους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: Άσσος (1.85 @ Mybet)