Φούτμπολ Λιγκ

Την Κυριακή (10/04) σερβίρεται το πρώτο κυρίως «πιάτο» της 27ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, μια εκ των οποίων αυτή ανάμεσα σε Λάρισα και Παναχαϊκή, με την ομάδα των Πατρών να επιστρέφει στη δράση έπειτα από καιρό.

Ζάκυνθος – Πανσερραϊκός (10/04, 16:00): Πολύ δυνατή στην έδρα της η Ζάκυνθος, εκεί στηρίζεται και φέτος, θέλει ακόμη μια νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό για να πλησιάσει την παραμονή. Τεταμένο το κλίμα στην ομάδα των Σερρών μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ελευσίνα (2-2), υπήρξαν διοικητικοί τριγμοί, η κατάσταση στα αποδυτήρια δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Προγνωστικό: Άσσος

Αχαρναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας (10/04, 16:00): Απ’ τα ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να εξασφαλίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή. Σε κακό μομέντουμ ο Αχαρναϊκός, πήρε μόλις έναν πόντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όπου μάλιστα δε σκόραρε. Παρελθόν αποτελεί ο Τίμος Καβακάς απ’ τον πάγκο του, σήμερα την ομάδα θα καθοδηγήσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του. Θα γίνει κλειστό ματς.

Προγνωστικό: 0-1 Goal

Λάρισα – Παναχαϊκή (10/04, 16:00): Ιδιαίτερα περίεργη η κατάσταση στην Παναχαϊκή, παιχνίδι της οποίας ορίζεται έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Τελευταία φορά που έπαιξαν οι Πατρινοί ήταν στις 12 Μαρτίου, είναι λογικό να βρίσκονται παντελώς εκτός ρυθμού, ενώ να σημειωθεί ότι πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν και την αφαίρεση 12 πόντων εξαιτίας της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα χωρίς αδειοδότηση (δεν είναι οριστική η τιμωρία). Εύκολη νίκη για την πρωτοπόρο Λάρισα.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ