G Ethniki

Πλήρης η σημερινή αγωνιστική δράση για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, μετά την “κουτσουρεμένη” εμβόλιμη που προηγήθηκε μεσοβδόμαδα. Όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στις 15:00, με το ενδιαφέρον να εστειάζεται στη μάχη της παραμονής.

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Λαγκαδάς (20/03, 15:00): Αμφότερες δίνουν μεγάλη μάχη για να κρατηθούν στην κατηγορία και βρίσκονται στο -4 από τη σωτηρία τους. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από νίκες και δείχνουν αν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η κρισιμότητα του αγώνα πιθανόν αν οδηγήσει σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με την άμυνα να έχει τον πρώτο λόγο. Θα πάμε με τα λίγα γκολ.

Προγνωστικό: Under 2.5

Θύελλα Φιλώτα – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (20/03, 15:00): Μονόπλευρο είναι ουσιαστικά το ενδιαφέρον στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς η Θύελλα βρίσκεται στο -9 από την παραμονή και πλέον ελπίζει σε θαύματα. Το Βυζάντιο βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και “καίγεται” για τη νίκη ώστε να πάρει προβάδισμα έναντι των υπολοίπων στη μάχη της παραμονής. Το κίνητρο μας οδηγεί στο “διπλό”

Προγνωστικό: 2

Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αγιονερίου (20/03, 15:00): Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνουν να βρίσκονται και οι δυο ομάδες, με το Νέστο να είναι στη 2η θέση και στο +2 από τη Δόξα Δράμας, ενώ ο Εθνικός Αγιονερίου, κάνει μεγάλη προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία όντας μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη, με το αμφίσκορο να εχει καλές πιθανότητες.

Προγνωστικό: G/G

Δόξα Δράμας – Καμπανιακός (20/03, 15:00): Σε τρομερή κατάσταση βρισκονται οι γηπεδούχοι που έχουν ξεχάσει πως είναι να δέχεσαι γκολ. Έχουν μόλις ένα τέρμα παθητικό στα οκτώ τελευταία και θέλουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Ο Καμπανιακός μετά τις αλές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα, φαίνεται να έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο του υποβιβασμού και πιθανόν αν είναι πιο “χαλαρός” στη σημερινή αναμέτρηση. Δύσκολα “σπάει” η έδρα.

Προγνωστικό: 1

Απόλλων Καλαμαριάς – Ηρακλής Αμπελοκήπων (20/03, 15:00): Σε κακή κατάσταση είναι και οι δυο ομαδες, με τον Απόλλων να έχει ρεκόρ 1-2-1 στα τέσσερα τελευταία, ενώ ο Ηρακλής προέρχεται από έξι συνεχόμενες ήττες, αποχαιρετώντας ουσιαστικά την κατηγορία. Λογικα΄οι Πόντιοι θα επιστρέψουν στις επιτυχίες και με σχετική άνεση.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 γκολ

Έβρος Σουφλίου – Εορδαϊκός (20/03, 15:00): Συνεχίζει αν μην μπορεί να μαζέψει τα “κομμάτια” του οο Έβρος που πηγαίνει από βαριά ήττα σε βαριά ήττα αποχαιρετώντας εδώ και καιρό την κατηγορία. Ο Εορδαϊκός βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και στη σημερινή αναμέτρηση θα “καθαρίσει” την υπόθεση της παραμονής.

Προγνωστικό: 2

Κοζάνη – Καβάλα (20/03, 15:00): Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο δίμηνο η Κοζάνη, που έχει καταφέρει από το πουθενά να βρεθεί μόλις στο -4 από τη σωτηρία της. Η Καβάλα από την άλλη είναι ντεφορμέ, αγνοώντας τη νίκη στα τέσσερα τελευταία και είναι εδώ και καιρό χωρίς στόχους. Φόρμα και κίνητρο μας οδηγούν σε νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1