Φούτμπολ Λιγκ

Την Κυριακή (20/03) σερβίρεται το κυρίως «πιάτο» της 24ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις, απ’ όπου όμως απουσιάζει το ντέρμπι. Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει η Λάρισα κόντρα στον Κισσαμικό, ενώ τη Δευτέρα η αγωνιστική κλείνει με τις αναμετρήσεις Κέρκυρα – Ζάκυνθος και Λαμία – Αγροτικός Αστέρας.

Τρίκαλα – Πανελευσινιακός (20/03, 15:00): Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη τα Τρίκαλα, που έρχονται από το θρίαμβο στο θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ανεβασμένη η Ελευσίνα, ανέβηκε στους 20 πόντους και βρίσκεται στο -4 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας. Εκτός έδρας όμως, είναι κακή.

Προγνωστικό: Άσσος

Αναγέννηση Καρδίτσας – Πανσερραϊκός (20/03, 15:00): Απ’ τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας ο Πανσερραϊκός, είναι αήττητος στις τελευταίες 8 αγωνιστικές, έχει ανέβει στους 32 πόντους και «καθαρίζει» με την παραμονή. Στον αντίποδα, η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν πατάει καλά, ηττήθηκε απ’ τα Τρίκαλα στο θεσσαλικό ντέρμπι, δεν πείθει με την παρουσία της. Θα πάμε με την ισοπαλία, που ίσως βολέψει αμφότερους.

Προγνωστικό: Διπλό

Λάρισα – Κισσαμικός (20/03, 15:00): Στην κορυφή της βαθμολογίας επέστρεψε η Λάρισα, μετά τις γκέλες των Απόλλωνα Σμύρνης και Κέρκυρας. Θέλει να παραμείνει εκεί και για να συμβεί αυτό οφείλει να κερδίσει τον μαχητικό Κισσαμικό. «Σκληρό καρύδι» οι Κρητικοί, ειδικά εκτός έδρας, όπου έχασαν μόλις μια φορά στις πέντε τελευταίες εξόδους τους (3-1-1). Στις 3/4 τελευταίες μάλιστα, δε δέχτηκαν καν γκολ!

Προγνωστικό: 0-1 Goal

Παναχαϊκή – Χανιά (20/03, 15:00): Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση η Παναχαϊκή, είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, πλέον καλείται να διαχειριστεί τον κίνδυνο ενδεχόμενης αποβολής απ’ το πρωτάθλημα. Είναι ευκαιρία για τα Χανιά να πάρουν επιτέλους μια νίκη, την οποία χρειάζονται πάρα πολύ.

Προγνωστικό: Διπλό

Καλλιθέα – Αχαρναϊκός (20/03, 15:00): Επέστρεψε στις νίκες η Καλλιθέα, που παίζει καλό ποδόσφαιρο ακόμη και όταν δεν κερδίζει. Το ίδιο περιμένουμε να πράξει και κόντρα στον Αχαρναϊκό, που είναι αδύναμος εκτός έδρας και δεν περιμένουμε να απειλήσει.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ

Κέρκυρα – Ζάκυνθος (21/03, 15:00): Δεν έχει περιθώρια για απώλειες η Κέρκυρα μετά το εκτός έδρας 2-2 με τον Πανσερραϊκό, το οποίο την έριξε στη δεύτερη θέση. Θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στη Ζάκυνθο, που δεν τρομάζει και είναι απογοητευτική εκτός έδρας. Λογική επιλογή ο εύκολος άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ

Λαμία – Αγροτικός Αστέρας (21/03, 15:00): Πολύ ισχυρή εντός έδρας η Λαμία, προέρχεται από 8 σερί νίκες, αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα, που είναι τραγικός μακριά απ’ τη Θεσσαλονίκη. Δε σκοράρει ούτε με… αίτηση η ομάδα του Ευόσμου, αναμένεται να παίξει κλειστά για να πάρει την ισοπαλία, ωστόσο δύσκολα θα τα καταφέρει.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ