G Ethniki

Με πέντε από τις οκτώ συνολικά αναμετρήσεις θα διεξαχθεί η 22η εμβόλιμη αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (16/03) στις 15:00.

Φωστήρας – Κυανούς Αστήρ (16/03, 15:00): Αμφότερες οι ομάδες θα ψάξουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη. Οι γηπεδούχοι για να διατηρήσουν το +5 από ΟΦΗ και Ραφήνα στη μάχη για την άνοδο και οι φιλοξενούμενοι ώτε να βγουν μετά από πολύ καιρό από την επικίνδυνη ζώνη. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ.

Προγνωστικό: Over 2,5 γκολ

Άλιμος – Εθνικός (16/03, 15:00): Μόλις επτά βαθμούς έχουν καταφέρει να μαζέψουν οι γηπεδούχοι, που έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία εδώ και καιρό. Ο Εθνικός από την πλευρά του βρίσκεται στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και λογικά θα πετύχει μια ακόμα νίκη, “κλειδώνοντας” έτσι οριστικά και αμετάκλειτα την παραμονή του.

Προγνωστικό: 2

Ηλυσιακός – Ηράκλειο (16/03, 15:00): Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να “καίγονται” για τη νίκη όντας μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει εδώ και καιρό τη μάχη της παραμονής και λογικά θα γνωρίσουν ακόμη μια ήττα.

Προγνωστικό: 1

ΠΑΟ Κρουσσώνος – Ατρόμητος Πειραιώς (16/03, 15:00): Βαθμολογικά αδιάφορο είναι το σημερινό παιχνίδι για τις δυο ομάδες, καθώς αμφότερες φαίνονται να έχουν χάσει προ πολλού τη μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η έλλειψη άγχους θα κάνει τις δυο ομάδες να παίξουν “ανοιχτά”, με το αμφίσκορο να έχει καλές πιθανότητες.

Προγνωστικό: G/G

Ιωνικός – Κηφησιά (16/03, 15:00): Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι όντας αήττητοι στα έξι τελευταία με ρεκόρ 3-3-0. Αυτό το ντεμαράζ τους έχει φέρει στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και στη σημερινή αναμέτρηση θέλουν ακόμη μια νίκη ώστε να “κλειδώσουν” την παραμονή τους. Η Κηφισιά βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και θέλει πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς. Η μοιρασιά πιθανόν και να βολέψει.

Προγνωστικό: Χ