G Ethniki

Με τέσσερις αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα (12/03) και δυο αύριο, διεξάγεται η 19η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η αυλαία ανοίγει με το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟ Βάρδας και τον ΑΟ Λεβάντε.

ΠΑΟ Βάρδας – ΑΟ Λεβάντε (12/03, 14:00): Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει ο ΠΑΟ Βάρδας κόντρα στον Λεβάντε. Οι γηπεδούχοι μετράνε μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και θέλουν τους τρεις βαθμούς για να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη έκπληξη κόντρα στη Σπάρτη, την προηγούμενη αγωνιστική έχουν πάρει τα πάνω τους και κυνηγάνε ακόμη ένα ”τρίποντο” σήμερα, για τη μάχη παραμονής που δίνουν.

Προγνωστικό: G/G

Σπάρτη – ΑΟ Χαλκίς (12/03, 15:00): Να αφήσει πίσω της την ήττα σοκ από τον ουραγό Λεβάντε θέλει η ομάδα της Σπάρτης, που κόντρα στην Χαλκίδα θα παίξει μόνο για τους τρεις βαθμούς της νίκης, όντας αήττητη εντός έδρας, μετρώντας εφτά νίκες και δυο ισοπαλίες. Αήττητοι παραμένουν στα τελευταία παιχνίδια τους και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετρούν τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το σερί, ενώ είναι και πιο ξεκούραστοι μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής.

Προγνωστικό: 1

ΑΕ Ερμιονίδας – ΠΑΟ Λουτράκι (12/03, 15:00): Για την όγδοη θέση της βαθμολογίας θα αναμετρηθούν οι δυο ομάδες, που ισοβαθμούν και είναι και τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ερμιονίδα παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, μετρώντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα παιχνίδια από αυτά. Από τη άλλη πλευρά το Λουτράκι παρότι προερχόταν από τρεις σερί νίκες, εν τέλει γνώρισε την ήττα από τον Παναργειακό (0-1). Επιλέγουμε το Under 2.5 που ”βγαίνει” στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Under 2.5

Βύζας Μεγάρων – Παναρκαδικός (12/03, 15:00): Μετά από εννέα αγωνιστικές, με μόλις δυο βαθμούς συγκομιδή, ο Βύζας καταφέρε να πάρει την πρώτη του νίκη, επικρατώντας του Κανάρη Χίου (0-1), παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα στη μάχη για παραμονή στην κατηγορία. Κόντρα στον Παναρκαδικό όμως αναμένεται να έχει δύσκολο έργο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται δυο βαθμούς μακριά από την κορυφή και δεν σκοπεύουν να ”πετάξουν” κανένα βαθμό στην πορεία τους από εδώ και πέρα, προερχόμενοι από νίκη κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας (2-0). ”Παίζει” πολύ το N/G στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: N/G

Κανάρης Χίου – Δόξα Ν. Μανωλάδας (13/03, 15:00): ”Μονόδρομος” η νίκη στο παιχνίδι με τη Δόξα, για τον Κανάρη Χίου, που αν συνεχίσει να αγνοεί τα θετικά αποτελέσματα, τότε πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει μόλις ένα τέρμα. Νίκη ωστόσο θέλει και η Δόξα, η οποία έχει χάσει ήδη σημαντικό έδαφος και θέλει να πλησιάσει και πάλι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: 2

Αιολικός – Καλαμάτα (12/03, 15:00): Το τρίτο διαδοχικό ”τρίποντο” θέλει να πανηγυρίσει κόντρα στην Καλαμάτα, ο Αιολικός, που έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι για τη διεκδίκηση του τίτλου και θέλει να παραμείνει εκεί. Από την πλευρά της η Καλαμάτα ”καίγεται” για τη νίκη καθώς θέλει να βγει εκτός ζώνης του υποβιβασμού και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο τη φετινή χρονιά. Ανώμαλη προσγείωση το 0-0 με τον Κανάρη, μετά και την εντυπωσιακή νίκη στην έδρα του Παναργειακού (0-4).

Προγνωστικό: Χ