G Ethniki

Αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν σιγα σιγά τα πράγματα και στον 4ο όμιλος της Γ’ Εθνικής, τόσο στην κορυφή με το Φωστήρα να βρίσκεται στο +6 από τους διώκτες του, όσο και στην ουρά, με τον Κυανούς Αστήρ Βάρης να είναι η μόνο ομαδα που ελπίζει ρεαλιστικά σε σωτηρία.

Ιωνικός – Εθνικός (05/03, 18:30): Αμφότερες οι δυο ομάδες βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ωστόσο είναι εξαιρετικά ανεβασμένοι, προέρχονται από “διπλό” στην έδρα του Φωστήρα και έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους στα τέσσερα τελευταία. Κερδίζουν και ξεγνοιάζουν για φέτος και εμείς θα τους εμπιστευτούμε.

Προγνωστικό: 1

Άλιμος – Κυανούς Αστήρ Βάρης (06/03, 15:00): Μόλις επτά βαθμούς έχει καταφέρει να μαζέψει ο Άλιμος που έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία εδώ και καιρό. Ο Αστήρ από την άλλη βρίσκεται μόλις στο -4 από τη σωτηρία και δείχνει αρκετά ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα. Αν θέλει να πετύχει το στόχο του το συγκεκριμένο ματς πρέπει να το “καθαρίσει” και μάλιστα εύκολα. Κίνητρο και φόρα λοιπόν μας σπρώχνουν στο διπλό.

Προγνωστικό: 2

Ιάλυσος – Επισκοπή (06/03, 15:00): Στην 4η θέση βρίσκεται ο Ιάλυσος που πλέον είνα βαθμολογικά αδιάφορος όντας μακριά τόσο από την κορυφή, όσο και από την επικίνδυνη ζώνη. Η Επισκοπή από την πλευρά της είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία με ρεκόρ 3-1-0 ωστόσο άργησε χαρακτηριστικά να “ξυπνήσει” και φαίνεται να έχει χάσει τη μάχη για τη σωτηρία της. Η έλειψη κινήτρου πιθανόν να δηγήσει τις δυο ομάδες σε ένα “ανοιχτό” ματς, με το αμφίσκορο να έχει καλές πιθανότητες.

Ηλυσιακός – Φωστήρας (06/03, 15:00): Είναι από τα λίγα ματς με πραγματικό βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες, καθώς ο Ηλυσιακός βρίσκεται μόλιςσ το +4 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Φωστήρας θέλει να διατηρήσει τη διαφορά έξι βαθμών που έχει δημιουργήσει από τους διώκτες του. Η “μοιρασιά” φαντάζει ιδανική και για τις δυο ομάδες που δεν θελουν με τίποτα να ηττηθούν οπότε θα πάμ με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ

ΠΑΟ Κρουσσώνος – ΟΦΗ (06/03, 15:00): Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον ΠΑΟ Κρουσσώνος να έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία εδώ και καιρό, ενώ ο ΟΦΗ βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και την άνοδο. Αν θέλει να παραμείνει “ζωντανός” στο κυνήγι της πρώτης θέσης το συγκεκριμένο παιχνίδι οφείλει να το πάρει και εμείς θα τον εμπιστευτούμε.

Προγνωστικό: 2

Κεραυνός Γλυφάδας – Ερμής Ζωνιανών (06/03, 15:00): Μόλις 12 βαθμούς έχει καταφέρει να μαζέψει η Γλυφάδα, αποχαιρετώντας την κατηγορία εδώ και καιρό. Ο Ερμής πό την άλλη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση έχοντας ρεκόρ 4-1-1 στα έξι τελευταία, γεγονός που τον έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη. Πλέον βρίσκεται στο +5 από τη Βάρη και κόντρα στη Γλυφάδα λογικά δεν θα “πετάξει” τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Προγνωστικό: 2

Τρίγλια Ραφήνας – Ηράκλειο (06/03, 15:00): Στο -6 από την κορυφή βρίσκεται η Ραφήνα, που ενώ ήταν αήττητη μέχρι και πριν από δυο εβδομάδες, προέρχεται από δυο κολλητές ήττες, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη της ανόδου. Το Ηράκλειο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχαιρετήσει την κατηγορία όντας στο -14 από τον Ηλυσιακό και στη σημερινή αναμέτρηση λογικά θα υποστεί ακόμη μια ήττα.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5

Ατρόμητος – Κηφισιά (06/03, 15:00): Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον και σε αυτή την αναμέτρηση, με τον Ατρόμητο να απέχει 14 βαθμούς από τη σωτηρία, ενώ η Κηφισιά βρίσκεται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Αν θέλει να μην μπλέξει περισσότερο στη μάχη της παραμονής οφείλει να κερδίσει τον Ατρόμητος και εμείς θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: 2