G Ethniki

Αρκετά ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, τόσο στην κορυφή μετά τη νίκη του Φωστήρα επί της Ραφήνας, όσο και στη μάχη για την παραμονή, με τον Κυανούς Αστήρ Βάρης να είναι η μόνη ομάδα που ελπίζει ρεαλιστικά σε σωτηρία.

Κυανούς Αστήρ Βάρης – Ιάλυσος (28/02, 15:00): Ανεβασμενος δείχνει το τελευταίο διάστημα ο Κυανούς Αστήρ, που έχει καταφέρει να φτάσει μόλις στο -2 από την έξοδό του από την επικίνδυνη ζώνη και η σημερινή αναμέτρηση είναι ιδιαιτέρως κομβική. Ο Ιάλυσος έχει χάσει προ πολλού το τρένο της ανόδου και βρίσκεται στην 4η θέση όντας βαθμολογικά αδιάφορος. Θα εμπιστευτούμε τη φόρμα, την έδρα και το κίνητρο.

Προγνωστικό: 1

Άλιμος – Ηλυσιακός (28/02, 15:00): Πεσμένος εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι ο Άλιμος που έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις επτά βαθμούς σε 18 αγωνιστικές. Ο Ηλυσιακός από την πλευρά του βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης και στη σημερινή αναμέτρηση είναι υποχρεωμένος να κερδίσει σε ένα από τα πιο εύκολα παιχνίδια που απομένουν. Το κίνητρο και η βαθμολογική θέση των δυο ομάδων κανει την επιλογή μας μονόδρομο.

Προγνωστικό: 2

Επισκοπή – ΠΑΟ Κρουσσώνος (28/02, 15:00): Αμφότερες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία όντας στο -12 και στο -10 αντίστοιχα από τη σωτηρία, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρισκονται σε εξαιρετική κατάσταση προερχόμενοι από τρεις σερί νίκες. Μπορεί να άργησαν πολύ να ξυπνήσουν αλλά κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσσώνος οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους.

Προγνωστικό: 1

Φωστήρας – Ιωνικός (28/02, 15:00): Από νίκη – μισή άνοδο προέρχεται ο Φωστήρας που κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 στην έδρα της Ραφήνας. Απέκτησε διαφορά έξι βαθμών πλέον και δεν φαίνεται διατεθειμένος να “πετάξει” βαθμούς στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Ο Ιωνικός από την πλευρά του δείχνει επίσης σε καλή κατάσταση και θέλει βαθμούς όντας στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη αλλά στη σημερινή αναμέτρηση το έργο του είναι ιδιαιτέρως δύσκολο. Θα πάμε με τον πιθανό πρωταθλητή του ομίλου.

Προγνωστικό: 1

ΟΦΗ -Κεραυνός Γλυφάδας (28/02, 15:00): Από τρεις εντυπωσιακές νίκες χωρίς να δεχτεί ούτε τέρμα προέρχεται ο ΟΦΗ, που φαίνεται πως άργησε να “ξυπνήσει” έχοντας μείνει στο -9 από την κορυφή. Η προ πολλού πεσμένη Γλυφάδα αναμένεται να μην του δημιουργήσει προβλήματα πάντως, κάνοντάς μας να πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1

Εθνικός – Τρίγλια Ραφήνας (28/02, 15:00): Αρκετά ανεβασμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Εθνικός μετρώντας τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία. Ξεμπερδεύσει σιγά σιγά με την υπόθεση της παραμονής αλλά θα πρέπει να παραμείνει σοβαρός μέχρι το τέλος. Η Ραφήνα από την πλευρά της προέρχεται από την πρώτη ήττα της σεζόν αλλά και την πιο σημαντική. Έχασε στην έδρα της με 1-2 από το Φωστήρα και πλέον το εργο της γα άνοδο έγινε πολύ δύσκολο. Η φόρμα των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την απογοήτευση των φιλοξενούμενων μας οδηγεί στο να επιλέξουμε τη “μοιρασιά”.

Προγνωστικό: Χ

Ερμής Ζωνιανών – Κηφισιά (28/02, 15:00): Αμφότερες βρίσκονται λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με τον Ερμή να είναι στο +3 και την Κηφισιά να είναι στο +5. Η νίκη για μια από τις δυο θα ισοδυναμή με μισή σωτηρία, αλλά και οι δυο θα προσέξουν πρώτα τα μετόπισθεν καθώς το παιχνίδι είναι κομβικό για τη συνέχεια. Λογικά θα διεξχθεί ένα “σφιχτό” παιχνίδι που θα επικρατήσει η δύναμη και το πάθος, με τα γκολ αν περισσεύουν.

Προγνωστικό: Under 2.5 γκολ

Ηράκλειο – Ατρόμητος (28/02, 15:00): Και οι δυο ομάδες έχουν χάσει το “τρένο” της σωτηρίας με το Ηράκλειο να απέχει 14 βαθμούς και τον Ατρόμητο να απέχει 11 βαθμούς από την έξοδό τους από την επικίνδυνη ζώνη. Η αμυντική λειτουργία και των δυο μοιάζει να είναι σε κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και έτσι θα ποντάρουμε στα γκολ.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ