Χωρίς φρένα συνεχίζει στο πρωτάθλημα η Νορθάμπτον που έχει κάνει το “10Χ10” και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην ξέφρενη πορεία της. Προβληματίζει με τις εμφανίσεις της η Πλίμουθ που δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.

Γουίμπλεντον – Όξφορντ (27/02, 17:00): Το καθήκον της κόντρα στην Καρλάιλ έκανε η Γουίμπλεντον, επικρατώντας με 1-0 της αντιπάλου της. Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και έβδομη στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Επιστροφή στις νίκες για την Όξφορντ που διέσυρε με 1-4 της Έξετερ, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί δυο αγωνιστικών. G/G και over 2,5 εμφανίστηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ σε κανένα από τα επτά πιο πρόσφατα δεν κράτησε το μηδέν στην άμυνα της.

Προγνωστικό: G/G (1,75 @betrebels)

Άκρινγκτον Στάνλεϊ – Μπαρνέτ, (27/02, 17:00): Έστω και δύσκολα η Άκρινγκτον επικράτησε με 3-2 της Νοτς Κάουντι. Παρέμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητη μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, όπου εμφανίστηκε το G/G. Σπουδαία νίκη για την Μπαρνέτ επικράτησε με 1-0 της Πόρτσμουθ, αφήνοντας πίσω της την ήττα από τη Γουίμπλεντον. Το N/G εμφανίστηκε στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της,  με την Μπαρνέτ να δίνει ιδιαίτερη βάση στα ανασταλτικά της καθήκοντα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,95 @mybet)

Ντάγκεναμ – Γέοβιλ, (27/02, 17:00): Απογοήτευσε ξανά η Ντάγκεναμ που γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Μάνσφιλντ και παρέμεινε για έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, μετρώντας αντίθετα, έξι ήττες και μια ισοπαλία. Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στην Πλίμουθ από την οποία απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0), με τη Γέοβιλ να παραμένει για τέταρτη σερί αναμέτρηση χωρίς νίκη. Αμφότερες οι ομάδες καίγονται στο σημερινό παιχνίδι για τη νίκη, που σε συνδυασμό με τις κακές αμυντικές λειτουργίες τους αναμένεται να δούμε μια αναμέτρηση με πολλά γκολ.

Προγνωστικό: G/G (1,87 @betrebels)

Χάρτλπουλ – Νορθάμπτον, (27/02, 17:00): Την τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της γνώρισε η Χάρτλπουλ. Βρίσκεται σε κακό μομέντουμ, με την αμυντική της λειτουργία να μην πείθει σε καμία περίπτωση. Την εντυπωσιακή της πορεία συνεχίζει η Νορθάμπτον που πέτυχε την 10η σερί της νίκη στο πρωτάθλημα, όπου συνολικά μετράει μόλις μια ήττα στα 19 τελευταία παιχνίδια της. «Τρένο» η Νορθάμπτον θέλει να δώσει συνέχεια στις εκπληκτικές εμφανίσεις, με την Χάρτλπουλ να μην εμφανίζεται ικανή να την σταματήσει.

Προγνωστικό: 2 (1,77  2winbet)

Λέιτον – Κρόουλι, (27/02, 17:00): Έστω και δύσκολα επικράτησε με 0-1 της Νοτς Κάουντι, επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και N/G τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Τον βαθμό από την Πλίμουθ (1-1) απέσπασε η Κρόουλι, που παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Κακή εκτός έδρας μετράει μόλις μια νίκη στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της, με τα έξι από αυτά να είναι over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,80 @netbet)

Μόρκαμ – Καρλάιλ, (27/02, 17:00): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μόρκαμ που ηττήθηκε με 2-1 από την Μπρίστολ Ρόβερς, παραμένοντας για έβδομο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες. G/G τα εννέα τελευταία παιχνίδια της, με τα επτά εξ αυτών να είναι over 2,5. Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γουίμπλεντον η Καρλάιλ γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Under 2,5 τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, όπου στα έξι εξ αυτών εμφανίστηκε το N/G.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,90 @mybet)

Νιούπορτ Κάουντι – Μάνσφιλντ, (27/02, 17:00): Βαθμούς με την Έξετερ μοιράστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Νιούπορτ Κάουντι (1-1), που παρέμεινε αήττητη για τρίτο σερί παιχνίδι. Επιρρεπής στο λάθος η άμυνα της κράτησε το μηδέν μόλις σε ένα παιχνίδι από τα έξι τελευταία. Επιστροφή στις επιτυχίες για την Μάνσφιλντ που επικράτησε με 3-2 της Ντάγκεναμ. Over 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ συνολικά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μόλις σε ένα παιχνίδι από τα 18 τελευταία.

Προγνωστικό2 (2,70 @sportingbet)

Πλίμουθ – Νοτς Κάουντι, (27/02, 17:00): Απογοητευτική εμφάνιση για την Πλίμουθ που περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στη Γέοβιλ. Δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα, με την Πλίμουθ να απογοητεύει στα τελευταία παιχνίδια της. Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λέιτον η Νοτς Κάουντι γνωρίζοντας την ήττα με 0-1. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, μετρώντας τρεις ήττες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες η Πλίμουθ που θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κόντρα στη Νοτς Κάουντι.

Προγνωστικό: 1 (1,75 @Vistabet)

Πόρτσμουθ – Κέμπριτζ (27/02, 17:00): Προβλημάτισε ξανά η Πόρτσμουθ που ηττήθηκε με 1-0 από την Μπαρνέτ. Μετράει μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της, ενώ σε κανένα από τα εννιά τελευταία δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Σε καλύτερο μομέντουμ η Κέμπριτζ, επικράτησε με 3-1 της Γιόρκ και πέτυχε την τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Ικανή για την ζημιά η Κέμπριτζ, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες η Πόρτσμουθ.

Προγνωστικό: G/G (1,98 @betrebels)

Στίβενεϊτζ – Έξετερ (27/02, 17:00): Επιστροφή στις ήττες για τη Στίβενεϊτζ, που ηττήθηκε με 1-0 από την Καρλάιλ βάζοντας τέλος σε ένα νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών. Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα για την Έξετερ, καθώς διασύρθηκε με 1-4 από την Όξφορντ, μετρώντας τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια της. Under 2,5 σημειώθηκε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Στίβενεϊτζ, την ίδια στιγμή που το N/G εμφανίστηκε στις τέσσερις πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της Έξετερ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, ωστόσο, δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,90 @novibet)

Γουίκομ – Μπρίστολ Ρόβερς (27/02, 17:00): Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Νορθάμπτον, με τη Γουίκομ να γνωρίζει την ήττα με 1-0, βάζοντας τέλος σε ένα νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών. Καλή αμυντικά το under 2,5 εμφανίστηκε στα δέκα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια της. Τέλος στο αρνητικό σερί δυο αγωνιστικών έβαλε η Μπρίστολ καθώς, επικράτησε με 2-1 της Μόρκαμ. Δέχεται γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της, ενώ το G/G εμφανίστηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία.

Προγνωστικό: G/G (1,92 @betrebels)

Γιόρκ – Λούτον, (27/02, 17:00): Ηττήθηκε με 1-2 από τη Νορθάμπτον, με τη Γιόρκ να γνωρίζει την δεύτερη σερί της ήττα στο πρωτάθλημα. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε ένα παιχνίδι από τα 26 τελευταία στο πρωτάθλημα. Επιστροφή στις νίκες για τη Λούτον που επικράτησε με 2-1 της Χάρτλπουλ. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της δεν πείθει με τις εμφανίσεις της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,80 @novibet)