G Ethniki

Με το παιχνίδι ΠΑΟ Βάρδας – Κανάρης Χίου ανοίγει σήμερα (27/02) η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Αύριο διεξάγονται τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια, με την αναμέτρηση Σπάρτη – Παναρκαδικός να “κλέβει” την παράσταση. Ξεκούραση για ΠΑΟ Λουτράκι, που παίρνει στα χαρτιά (3-0) το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

ΠΑΟ Βάρδας – Κανάρης Χίου (27/02, 15:00): Την πρώτη του νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές θέλει να πανηγυρίσει ο ΠΑΟ Βάρδας στην αναμέτρηση με τον Κανάρη Χίου. Η ομάδα της Βάρδας προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Ερμιονίδα και ποντάρει πάρα πολλά στην κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κανάρης, για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν πως μπορούν να κοντράρουν τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας και πολύ δύσκολα θα “κόψουν” βαθμούς από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5

ΑΟ Χαλκίς – ΑΟ Λεβάντε (28/02, 12:00): Την ευκαρία να φτάσει στα οκτώ παιχνίδια το αήττητο σερί της έχει κόντρα στον ουραγό ΑΟ Λεβάντε, ο ΑΟ Χαλκίς. Οι γηπεδούχοι μετράνε τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το αήττητο σερί τους, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Πολύ δύσκολα θα χάσουν βαθμούς κόντρα στον Λεβάντε, ο οποίος έστω και στα χαρτιά κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη, μετά από έξι αγωνιστικές, φτάνοντας του οκτώ βαθμούς, όντας και ένα εκ των φαβορί για υποβιβασμό.

Προγνωστικό: 1

Παναργειακός – Καλαμάτα (28/02, 15:00): Την άμεση επιστροφή του στις νίκες θέλει να πραγματοποιήσει κόντρα στην Καλαμάτα, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Παναργειακός. Η ομάδα του Άργους ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από τη Δόξα Ν. Μανωλάδας (3-1), ωστόσο παρέμεινε πρώτος μαζί με τη Σπάρτη, η οποία έχει και ματς λιγότερο. N/G τα έξι από τα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του, Ν/G και τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Καλαμάτας, η οποία “καίγεται” για βαθμούς, με σκοπό να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Προγνωστικό: N/G

Σπάρτη – Παναρκαδικός (28/02, 15:00): Η αναμέτρηση που πέφτουν πάνω της όλα τα βλέμματα είναι αυτή ανάμεσα στην πρωτοπόρο Σπάρτη και στον Παναρκαδικό. Ξεκούραστοι οι γηπεδούχοι μετά την αναβολή της προηγούμενης αγωνιστικής, θα παίξουν μόνο για τη νίκη, με σκοπό να μην αφήσουν τον Παναργειακό να ανοίξει διαφορά στη μάχη του τίτλου. Αήττητοι εντός έδρας, μετρώντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Δυο βαθμούς μακριά από την κορυφή ο Παναρκαδικός, που βλέπει το παιχνίδι ως μια καλή ευκαιρία να περάσει μπροστά από τη Σπάρτη, αν και την προηγούμενη αγωνιστική “πέταξε” αυτούς του δυο βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Χαλκίς.

Προγνωστικό: 1Χ

ΑΕ Ερμιονίδας – Δόξα Ν. Μανωλάδας (28/02, 15:00): Οριακά εκτός ζώνης του υποβιβασμού βρίσκεται η Ερμιονίδα και θέλει να παραμείνει εκεί. Προέρχεται από την εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων και θα προσπαθήσει να παραμείνει αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος. Ωστόσο έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στη Δόξα Ν. Μανωλάδας, η οποία μετράει πέντε νίκες και μόλις μια ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια της, προερχόμενη από την επικράτηση κόντρα στον Παναργειακό (3-1), που την έφερε ένα βαθμό μακριά από την κορυφή.

Προγνωστικό: 2

Αιολικός – Βύζας Μεγάρων (28/02, 15:00): Την πρώτη του ήττα μετά από έξι αγωνιστικές υπέστη ο Αιολικός κόντρα στη Σπάρτη με αποτέλεσμα να μείνει έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο. Σε πολύ διαφορετική μοίρα βρίσκεται ο Βύζας, που εξακολουθεί να μάχεται για την αποφυγεί του υποβιβασμού. Μετά από έξι συνεχόμενες ήττες, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ερμιονίδα (0-0), όμως είναι πολύ απίθανο να πάρει κάτι θετικό κόντρα στον Αιολικό.

Προγνωστικό: 1