Έξι εξ αναβολής αναμετρήσεις διεξάγονται για το πρωτάθλημα της Β’ Αγγλίας, με την πρωτοπόρο Νορθάμπτον να δοκιμάζεται στην έδρα της Γιόρκ.

Γιόρκ – Νορθάμπτον (23/02, 21:45): Την πρωτοπόρο Νορθάμπτον υποδέχεται η Γιόρκ που ψάχνει την έκπληξη. Ηττήθηκε με 3-1 από την Κέμπριτζ, βάζοντας τέλος σε ένα νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών. Εμφανίζεται δυνατή εντός, μετρώντας τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ συνολικά δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις σε μια αναμέτρηση την φετινή σεζόν στο «Bootham Crescent». Την ένατη σερί της νίκη πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Νορθάμπτον επικρατώντας με 1-0 της Γουίκομ. Ισχυρή και μακριά από την έδρα της με το G/G να έχει εμφανιστεί στα 11 από τα 13 τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (1,80 @betrebels)

 Γουίμπλεντον – Καρλάιλ, (23/02, 21:45): Την πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία παιχνίδια της σημείωσε η Γουίμπλεντον που επικράτησε με 1-2 της Μπαρνέτ. Καλή επιθετικά, δεν πείθει ωστόσο και αμυντικά, με το G/G και over 2,5 να έχει εμφανιστεί στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Επιστροφή στις νίκες για την Καρλάιλ που επικράτησε με 1-0 της Στίβενεϊτζ, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί δυο αγωνιστικών. Σε χαμηλά επίπεδα κινείται το σκορ στα τελευταία παιχνίδια της, καθώς σημειώθηκε under 2,5 στα εφτά πιο πρόσφατα.

Προγνωστικό: 1 (1,93 @2winbet)

Άκρινγκτον Στάνλεϊ – Νοτς Κάουντι, (23/02, 21:45): Πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στην Όξφορντ επικρατώντας με 1-2 της αντιπάλου της. Παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητη μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Δυνατή στην έδρα της, έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά της παιχνίδια στο «Store First Stadium». Επιστροφή στις ήττες για την Νοτς Κάουντι που δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λέιτον (0-1). Επιρρεπής στο λάθος η άμυνα της, έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε μια αναμέτρηση από τις πέντε τελευταίες.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,70 @mybet)

Μπάρνετ – Πόρτσμουθ, (23/02, 21:45): Την ήττα με 1-2 από τη Γουίμπλεντον γνώρισε η Μπαρνέτ, βάζοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, όπου σημειώθηκε N/G και under 2,5. Βαθμούς με τη Γέοβιλ (1-1) μοιράστηκε η Πόρτσμουθ, παραμένοντας αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι. Κακή αμυντικά κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε μια αναμέτρηση από τις 14 τελευταίες εκτός έδρας.

Προγνωστικό Under 2,5 (1,80 @novibet)

Έξετερ – Όξφορντ, (23/02, 21:45): Βαθμούς πέταξε κόντρα στη Νιούπορτ η Έξετερ με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Παρέμεινε μακριά από τις επιτυχίες για τρίτο σερί παιχνίδι, μετρώντας δυο ήττες και μια ισοπαλία. Εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Άκρινγκτον γνώρισε η Έξετερ που ήταν και η δεύτερη διαδοχική στο πρωτάθλημα. Πολλά τα αμυντικά της κενά, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε κανένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες με την επιστροφή στις νίκες να είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Προγνωστικό: 2 (2,00 @sportingbet)

Γέοβιλ – Πλίμουθ, (23/02, 21:45): Τον βαθμό της ισοπαλίας από την Πόρτσμουθ απέσπασε η Γέοβιλ (1-1). Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, με τις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις της να εμφανίσουν G/G. Βαθμούς πέταξε η Πλίμουθ που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κρόουλι την προηγούμενη αγωνιστική. Ασταθής αμυντικά έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε ένα παιχνίδι από τα έξι τελευταία.

Προγνωστικό: G/G (1,94 @betrebels)