Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τα πράγματα να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά στην ουρά, ενώ Τρίγλια Ραφήνας και Φωστήρας είναι έτοιμες να δώσουν το ματς της χρονιάς που πιθανόν να κρίνει και την άνοδο.

Ηλυσιακός – Κυανούς Αστήρ Βάρης (21/02, 15:00): Σε κακή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Ηλυσιακός και πλέον αντιμετωπίζει κατάματα τον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βρίσκονται οριακά εντός της επικίνδυνης ζώνης και με νίκη στη σημερινή αναμέτρηση θα προσπεράσουν τον Ηλυσιακό στη μάχη που δίνουν για να κρατηθούν στην κατηγορία. Κομβικό παιχνίδι για αμφότερες που έχουν ως πρωταρχικό στόχο την αποφυγή της ήττας.

Προγνωστικό: Χ

ΠΑΟ Κρουσσώνος – Ιάλυσος (21/02, 15:00): Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία διατηρώντας πλέον μόνο μαθηματικές ελπιδες. Ο Ιάλυσος βρίσκεται στο -8 από την κορυφή και την άνοδο και θέλει να εξαπολύσει μια τελευταία αντεπίθεση με σκοπό να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν για να βρεθεί στη Football League. Λογικά δεν θα “κολλήσει” στην έδρα του Παο Κρουσσώνος.

Προγνωστικό: 2

Ιωνικός – Άλιμος (21/02, 15:00): Μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται ο Ιωνικός που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης. Δεν τίθεται θέμα για το ποιος θα επικρατήσει στη μάχη απέναντι στον πεσμένο Άλιμο που έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις επτά βαθμούς σε 17 αγωνιστικές.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 γκολ

Κεραυνός Γλυφάδας – Επισκοπή (21/02, 15:00): Αδιάφορη αναμένεται η μάχη ανάμεσα σε Κεραυνό Γλυφάδας και Επισκοπή, με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν με 12 βαθμούς εντός της επικίνδυνης ζώνης και ουσιαστικά να έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο σερί νίκες και θα εμπιστευτούμε το καλό μομέντουμ τους.

Προγνωστικό: 2

Τρίγλια Ραφήνας – Φωστήρας (21/02, 15:00): Το ματς της χρονιάς είναι αυτό ανάμεσα σε Τρίγλια Ραφήνας και Φωστήρα, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν από την αρχή της σεζόν την άνοδο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -3 από το Φωστήρα και θέλουν τη νίκη πάση θυσία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ως πρωταρχικό στόχο την αποφυγή της ήττας που θα τους διατηρήσει στην κορυφή. Αμφότερες δεν θέλουν να χάσουν οπότε περιμένουν ένα κλειστό παιχνίδι που θα κυριαρχήσουν το πάθος και η δύναμη.

Προγνωστικό: Χ

Κηφισιά – ΟΦΗ (21/02, 15:00): Μικρού βαθμολογικού ενδιαφέροντος είναι η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 4η θέση και προπορεύεται με διαφορά τριών βαθμών της Κηφισιάς ωστόσο καμία από τις δυο ομάδες δεν διεκδικεί ουσιαστικά κάτι καλύτερο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ήττα έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα οπότε θα τους εμπιστευτούμε για ακόμα μια αγωνιστική.

Προγνωστικό: 2

Ατρόμητος Πειραιά – Εθνικός Πειραιά (21/02, 15:00): Ο Ατρόμητος βρίσκεται μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και γενικώς το τελευταίο διάστημα παρουσιάζονται αρκετά ασταθής. Απέναντι στον ουσιαστικά πεσμένο Εθνικό έχει “χρυσή” ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες και να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο -9 από τη σωτηρία και πλέον διατηρούν μόνο μαθηματικές ελπίδες.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 γκολ

Ερμής Ζωνιανών – Ηράκλειο (21/02, 15:00): Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία δίνει ο Ερμής Ζωνιανών που βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Απέναντι στο ουσιαστικά πεσμένο Ηράκλειο οι γηπεδούχοι έχουν υποχρέωση να κερδίσουν και λογικά θα τα καταφέρουν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις 13 βαθμούς όντας στο -12 από τη σωτηρία.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 γκολ