Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 32η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Β’ Αγγλίας, με την πρωτοπόρο Νορθάμπτον να συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της. Δυνατό παιχνίδι στο “Kassam Stadium” όπου η Όξφορντ υποδέχεται την Άκρινγκτον.

Έξετερ – Νιούπορτ Κάουντι, (20/02, 15:00): Συνεχίζει να απογοητεύει η Έξετερ που ηττήθηκε με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική από τη Γιορκ. Κάκιστη εμφάνιση και δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για την Έξετερ. Ν/G και Under 2,5 εμφάνισαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με την Έξετερ να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Σε καλό μομέντουμ η Νιούπορτ Κάουντι, επικράτησε με 1-0 της Καρλάιλ, πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,75 @mybet)

Μπαρνέτ – Γουίμπλεντον, (20/02, 17:00): Έκανε το καθήκον της κόντρα στην ουραγό Ντάγκεναμ της οποίας επικράτησε με 0-2 και παρέμεινε αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι, μετρώντας δυο ισοπαλίες και δυο νίκες. Καλή αμυντικά η Μπαρνέτ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Γουίμπλεντον που επικράτησε με 4-1 της Λούτον, πετυχαίνοντας την πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,98 @betrebels)

Μπρίστολ Ρόβερς – Μόρκαμ, (20/02, 17:00): Απέδειξε ξανά πως διανύει κακή αγωνιστική περίοδο, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από την Πόρτσμουθ. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την Μπρίστολ, που μετρά μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Συνεχίζει να απογοητεύει η Μόρκαμ, που διασύρθηκε με 2-4 από την Όξφορντ. Έδωσε συνέχεια στο αρνητικό της σερί, μετρώντας πέντε ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (1,79 @betrebels)

Κέμπριτζ – Γιόρκ, (20/02, 17:00): Τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών έβαλε η Κέμπριτζ, που ηττήθηκε με 2-0 από την Στίβενεϊτζ. Σε ανοδική πορεία η Γιόρκ, επικράτησε με 2-0 της Έξετερ, πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,80 2winbet)

Καρλάιλ – Στίβενεϊτζ, (20/02, 17:00): Τον βαθμό απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική η Καρλάιλ από την Άκρινγκτον (1-1) που ψάχνει ανάλογη εμφάνιση και κόντρα στην Στίβενεϊτζ. Μετράει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, την ίδια στιγμή που η Στίβενεϊτζ προέρχεται από δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Χάρτλπουλ (1-2) και Κέμπριτζ (2-0).

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,95 @mybet)

Κρόουλι – Πλίμουθ, (20/02, 17:00): Κάκιστη εμφάνιση και βαριά ήττα με 4-1 από την Άκρινγκτον για την Κρόουλι, που επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Επιστροφή στις νίκες για την Πλίμουθ που επικράτησε με 3-0 της Μάνσφιλντ, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί δυο αγωνιστικών.

Προγνωστικό: 2 (1,85 @sportingbet)

Λούτον – Χάρτλπουλ, (20/02, 17:00): Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Γουίμπλεντον, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-1, επιστρέφοντας άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα. Κακή και εντός έδρας, αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Απογοήτευσε ξανά η Χάρτλπουλ που γνώρισε βαριά ήττα με 1-3 από τη Νοτς Κάουντι. Μετράει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, διαθέτοντας παράλληλα, μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,90 @novibet)

Μάνσφιλντ – Ντάγκεναμ, (20/02, 17:00): Τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών έβαλε η Μάνσφιλντ που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Πλίμουθ. Επιρρεπής στο λάθος η άμυνα της, έχει δεχθεί γκολ στα 16 από τα 17 τελευταία παιχνίδια της. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Ντάγκεναμ που ηττήθηκε με 0-2 από την Μπαρνέτ την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας έτσι την πέμπτη ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 (1,75 @novibet)

Νορθάμπτον – Γουίκομ, (20/02, 17:00): Χωρίς φρένα συνεχίζει η πρωτοπόρος Νορθάμπτον που «άλωσε» και την έδρα της δυνατής Όξφορντ, επικρατώντας της με 0-1. Πέτυχε έτσι την όγδοη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα, όπου συνολικά μετράει μόλις μια ήττα στις 17 τελευταίες αγωνιστικές. Έστω και δύσκολα η Γουίκομ επικράτησε με 1-0 της Έξετερ, πετυχαίνοντας την δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 1 (2,05 @netbet)

Νοτς Κάουντι – Λέιτον Όριεντ, (20/02, 17:00): Με το διπλό απέδρασε από την έδρα της Χάρτλπουλ η Νοτς Κάουντι, επικρατώντας με 2-3 της αντιπάλου της. Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες, με την Νοτς Κάουντι ωστόσο, να μην εμπνέει με τις εμφανίσεις της. Διασύρθηκε με 0-4 στην έδρα της από την πρωτοπόρο Νορθάμπτον, με τη Λέιτον να θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κόντρα στη Νοτς Κάουντι. Καλή εκτός έδρας, προέρχεται από δυο σερί νίκες.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,90 @mybet)

Όξφορντ – Άκρινγκτον, (20/02, 17:00): Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από την Νορθάμπτον, με την Όξφορντ να επιστρέφει στα αρνητικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 0-1. Ψάχνει αντίδραση και υποδέχεται την Άκρινγκτον με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες. Βαθμούς πέταξε κόντρα στην Καρλάιλ η Άκρινγκτον με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητη, ωστόσο, δυσκολεύεται μακριά από την έδρα της, καθώς προέρχεται από δυο σερί ήττες.

Προγνωστικό: X (3,40 @Vistabet)

Γέοβιλ – Πόρτσμουθ, (20/02, 17:00): Απογοήτευσε ξανά η Γέοβιλ, που γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Χάρτλπουλ, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων. Παραμένει στην προτελευταία θέση, διαθέτοντας μια από τις χειρότερες αμυντικές λειτουργίες Επιτέλους νίκη για την Πόρτσμουθ που επικράτησε με 3-1 της Μπρίστολ Ρόβερς, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων (τρεις ήττες, μια ισοπαλία). Δεν έχει περιθώρια για απώλειες και καλείται να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Προγνωστικό: G/G (2,12 @betrebels)