Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 27η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

Ξάνθη – Παναιτωλικός (05/04, 15:00): Η Ξάνθη δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα (ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις), όμως παρέμεινε στο «παιχνίδι» της πεντάδας λόγω της ήττας της ΑΕΚ (απέχει 2 πόντους). Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-1), σήμερα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει τον αδιάφορο Παναιτωλικό. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο εντός έδρας 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, σ’ ένα ματς όπου είχαν πολλές ευκαιρίες και μπορούσαν να κερδίσουν. Δεν έχει λόγο να παίξει με σκοπιμότητες ο Παναιτωλικός, λογικά θα δούμε καλό ματς με ρυθμό.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.50 @Betshop)

Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης (05/04, 17:15): Σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή θα γίνει στη Λάρισα. Οι Θεσσαλοί έρχονται από φυσιολογική εκτός έδρας ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ (2-0), όπου στάθηκαν αρκετά καλά, σήμερα θα έχουν τον νέο προπονητή, Αντρέ Πάους, στον πάγκο. Ο Αστέρας πλησίασε το διπλό στο Αγρίνιο, είχε μεγάλες φάσεις στο φινάλε, αλλά έμεινε στην τρίτη διαδοχική ισοπαλία με σκορ 1-1. Καμία εκ των δύο ομάδων δεν αισθάνονται σίγουρη για την παραμονή μετά τις νίκες των Λεβαδειακού και Ηρακλή, σήμερα είναι υποχρεωμένες να ψάξουν το γκολ.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @Betshop)

Ηρακλής – Λεβαδειακός (05/04, 17:15): Ο Ηρακλής αναπτέρωσε τις ελπίδες παραμονής με το διπλό στην Κέρκυρα (0-3), όμως δέχτηκε «χτύπημα» με την αφαίρεση τριών πόντων λόγω οφειλών στον Μπουκουβάλα. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα παίζει «τελικό» με τον Λεβαδειακό, που επίσης έρχεται από σπουδαίο εντός έδρας 3-1 επί της Βέροιας. Οι γηπεδούχοι έχουν το άγχος και την πίεση σήμερα, «καίγονται» για τη νίκη, όμως εντός έδρας δεν έχουν πάρει φέτος κανένα τέτοιο ματς. Θα πάμε με το Χ2.

Προγνωστικό: Χ2 (1.70 @Betshop)

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (05/04, 17:15): Τρίτη διαδοχική ήττα υπέστη ο Ατρόμητος την Κυριακή εκτός έδρας κόντρα στον Πανιώνιο, πλέον είναι οριστικά αδιάφορος στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Σήμερα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-0 επί της Λάρισας, το οποίο όμως συνοδεύτηκε από ακόμη μια μέτρια προς κακή εμφάνιση. Πάντα τρίτος ο δικέφαλος, στο +1 απ’ τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή. Θα πάμε με το κίνητρο και τη νίκη σήμερα για τον ΠΑΟΚ.

Προγνωστικό: Διπλό (1.75 @Betshop)

Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα (05/04, 17:15): «Λίγη» ήταν η Βέροια στον «τελικό» του Σαββάτου κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου ηττήθηκε δίκαια 3-1. Ελάχιστες οι ελπίδες της πλέον για παραμονή, καθώς είναι στο -6 απ’ τη γραμμή σωτηρίας, όμως μπορεί να ελπίζει διότι έχει σχετικά βολικό πρόγραμμα στις επόμενες δύο αγωνιστικές κόντρα στους αδιάφορους ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό. Λογικά θα δούμε ανοιχτό ματς.

Προγνωστικό: Over 2,5

Κέρκυρα – Ολυμπιακός (05/04, 19:30): Η Κέρκυρα δεν βλέπεται στα τελευταία παιχνίδια, και μόνο το γεγονός ότι δέχτηκε 7 γκολ απ’ τις δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας (Βέροια και Ηρακλής) τα λέει όλα. Ο Ολυμπιακός έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-1 επί του Πλατανιά, σήμερα θέλει ακόμη μια νίκη για να «ακουμπήσει» το πρωτάθλημα, λογικά θα την πάρει έστω κι αν δεν πείθει.

Προγνωστικό: Διπλό + NG (1.65 @Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες