Τέσσερις εξ αναβολής αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για το πρωτάθλημα της League Two, με το παιχνίδι της Όξφορντ με την πρωτοπόρο Νορθάμπτον να ξεχωρίζει.

Όξφορντ – Νορθάμπτον (16/02, 21:45): Δυνατή αναμέτρηση διεξάγεται στο  The Kassam Stadium όπου η Όξφορντ υποδέχεται την πρωτοπόρο Νορθάμπτον. Επιστροφή στις νίκες για την Όξφορντ που επικράτησε με 2-4 της Μόρκαμ βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Με 0-4 διέσυρε τη Λέιτον η Νορθάμπτον πετυχαίνοντας έτσι την έβδομη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,99 @ 2winbet)

Άκρινγκτον – Καρλάιλ, (16/02, 21:45): Την ήττα από την Καρλάιλ άφησε πίσω της η Άκρινγκτον που επικράτησε με 4-1 της Κρόουλι. Δυνατή εντός παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Την ήττα από τη Νιούπορτ Κάουντι γνώρισε η Καρλάιλ, που μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 1 (1,85 @mybet)

Χάρτλπουλ – Νοτς Κάουντι (16/02, 21:45): Επιστροφή στις επιτυχίες για την Χάρτλπουλ που επικράτησε με 2-1 της Γέοβιλ, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Κακή αμυντικά έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε ένα παιχνίδι από τα οχτώ τελευταία. Απογοήτευσε ξανά η Νοτς Κάουντι που ηττήθηκε με 2-1 από τη Γιορκ και γνώρισε έτσι την Τρίτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,89 @ betrebels)

Γιόρκ – Έξετερ (16/02, 21:45): Με 2-1 επικράτησε της Νοτς Κάουντι η Γιορκ, αφήνοντας έτσι πίσω της την ήττα από τη Νορθάμπτον (2-0). Παραμένει στην προτελευταία θέση, διαθέτοντας παράλληλα, την δεύτερη χειρότερη αμυντική λειτουργία της κατηγορίας. Τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών έβαλε η Έξετερ που ηττήθηκε με 0-1 από τη Γουίκομ και ψάχνει σήμερα επιστροφή στις επιτυχίες.

Προγνωστικό: 2 (2,15 @@netbet)