Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ: Με δέκα αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα (04/04) η αυλαία της 40ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ.

Άστον Βίλα – ΚΠΡ (04/04, 21:45): Έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια (6-0-1) μετράει η Άστον Βίλα, η οποία βρίσκεται στο -10 απ’ τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η ΚΠΡ γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0), ούσα στη 15η θέση της κατάταξης. Σε καλύτερη κατάσταση οι «χωριάτες», έχουν σαφέστατα το προβάδισμα.

Προγνωστικό: 1 (1.77 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπάρνσλεϊ – Κάρντιφ (04/04, 21:45): Επτάδα αγώνων χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπάρνσλεϊ, η οποία βρίσκεται στη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Κάρντιφ μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια και δεν βρίσκεται στην καλύτερη της φόρμα. Αμφότερες έχουν τρομερή έφεση στο σκοράρισμα και γι’ αυτό θα επιλέξουμε το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρέντφορντ – Λιντς (04/04, 21:45): Από δύο σερί νίκες έρχεται η Μπρέντφορντ, η οποία παρέμεινε στη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Λιντς γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από επτά αγώνες και απομακρύνθηκε 11 πόντους απ’ την απευθείας άνοδο. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους, θεωρώντας πως δύσκολα θα έχουν δεύτερη σερί απώλεια βαθμών. Διπλό…

Προγνωστικό: 2 (2.90 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπράιτον – Μπέρμιγχαμ (04/04, 21:45): Στο 3-0-3 το ρεκόρ που τρέχει η Μπράιτον, παρέμεινε στις θέσεις της απευθείας ανόδου και στο +9 απ’ τα πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά η Μπέρμιγχαμ αγνοεί τη νίκη στις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-3-2), ούσα στο +6 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Βρήκε ξανά τον καλό της εαυτό η γηπεδούχος και μπορεί να ντουμπλάρει τις νίκες της.

Προγνωστικό: 1 (1.57 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ντέρμπι – Φούλαμ (04/04, 21:45): Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές για την Ντέρμπι, βρίσκεται στο -8 απ’ τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Φούλαμ μετράει μια ήττα στις πρόσφατες δέκα αναμετρήσεις της και μπήκε για πρώτη φορά στα πλέι οφ, εκεί που θέλει να παραμείνει μέχρι τέλους. Σε καλή φάση αμφότερες, μπορούν να επιβεβαιώσουν το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ίπσουιτς – Γουίγκαν (04/04, 21:45): Οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ίπσουιτς, η οποία βρίσκεται στο +6 απ’ τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Γουίγκαν μετράει μια νίκη στις πρόσφατες οκτώ αναμετρήσεις της, ούσα στο -7 απ’ την παραμονή στην κατηγορία. Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, αμφότερες θα είναι προσεκτικές και τα λίγα τέρματα είναι πολύ πιθανόν να επιβεβαιωθούν.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Πρέστον – Μπρίστολ Σίτι (04/04, 21:45): Τετράδα αγώνων αήττητη συμπλήρωσε η Πρέστον, η οποία βρίσκεται στο -6 απ’ την είσοδο στα πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές και η διαφορά της απ’ τις επικίνδυνες θέσεις έμεινε στον έναν πόντο. Ισχυρότερο το κίνητρο της γηπεδούχου, θα την στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 2 (3.32 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρόδεραμ – Σέφιλντ Γουέν. (04/04, 21:45): Από οκτώ ήττες προέρχεται η Ρόδεραμ, η οποία από του χρόνου θα αγωνίζεται στη League One. Από την άλλη πλευρά η Σέφιλντ αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της με αποτέλεσμα να βγει εκτός πλέι οφ. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες η φιλοξενούμενη, πρέπει να πάρει τη νίκη πάση θυσία και αυτό είναι στις δυνατότητές της.

Προγνωστικό: 2 (1.45 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γουλβς – Νότιγχαμ (04/04, 21:45): Από τέσσερις σερί νίκες έρχεται η Γουλβς, η οποία απομακρύνθηκε οκτώ πόντους απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από τη δική της πλευρά η Νότιγχαμ συμπλήρωσε τετράδα αγώνων χωρίς νίκη (0-2-2) και έμεινε στο +2 απ’ τα «κόκκινα». Δεν είναι σωστά ζυγισμένο το σετ, αδικείται απ’ αυτό η Νότιγχαμ.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.95 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρέντινγκ – Μπλάκμπερν (04/04, 21:45): Βρήκε ξανά τον καλό της εαυτό η Ρέντινγκ και με δύο νίκες βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Μπλάκμπερν αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια και παρέμεινε εντός επικίνδυνης ζώνης και στον πόντο απ’ την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλύτερο σύνολο και είναι το φαβορί για τη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (2.06 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε