Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην 28η αγωνιστική της Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Φίτεσε – Ναϊμέγκεν (02/04, 13:30): Η Φίτεσε υπέστη μια αναμενόμενη και λογική ήττα απ’ την Αϊντχόφεν (1-0), σήμερα επιστρέφει στην έδρα της και χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη κόντρα στη Ναϊμέγκεν. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην 7η θέση με 39 πόντους, υποδέχονται την 14η Ναϊμέγκεν, που δεν έχει τελειώσει με την παραμονή (+5 απ’ την επικίνδυνη ζώνη), όμως εκτός έδρας δεν είναι πειστική. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, το πιθανότερο είναι ότι η Ναϊμέγκεν δε θα σκοράρει.

Προγνωστικό: ΝG (1.80 @Betshop)

Ντεν Χάαγκ – Ρόντα (02/04, 15:30): Ο ορισμός του ντέρμπι παραμονής, ανάμεσα σε δύο μέτριες ομάδες, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Η 17η Ντεν Χάαγκ υποδέχεται την 16η Ρόντα, με τις δύο ομάδες να χωρίζονται από μόλις έναν πόντο. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια κανείς δε θέλει να χάσει, όλοι παίζουν έχοντας στο μυαλό τους περισσότερο την ισοπαλία, συνεπώς θα επιλέξουμε το NG.

Προγνωστικό: ΝG (1.90 @Betshop)

Άγιαξ – Φέγενορντ (02/04, 15:30): Ο Άγιαξ έκανε γκέλα πριν τη διακοπή, έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με την Εξέλσιορ και είδε τη Φέγενορντ να απομακρύνεται στο +6. Σήμερα δεν έχει άλλα περιθώρια εκτός απ’ το να ψάξει τη νίκη που θα τον κρατήσει «ζωντανό» στη μάχη για τον τίτλο. Η Φέγενορντ είναι αξιόπιστη εκτός έδρας, πριν τη διακοπή πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Χέρενφεν, όμως το Άμστερνταμ είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη έδρα. Ποντάρουμε στον άσσο, επιλογή για την οποία μας βοηθά και η παράδοση.

Προγνωστικό: Άσσος (1.95 @Betshop)

Τβέντε – Γκόου Αχέντ Ιγκλς (02/04, 17:45): Η Τβέντε συνεχίζει την εκπληκτική πορεία της, πέρασε με 0-3 απ’ την έδρα της Ρόντα και ανέβηκε στην 6η θέση. Σήμερα υποδέχεται την ουραγό Γκόου Αχέντ Ιγκλς, που έχασε 1-3 εντός έδρας απ’ την Τσβόλε, πήρε μόλις έναν πόντο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, είναι αδύναμη εκτός έδρας.

Προγνωστικό: ΝG (2.00 @Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες