Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Ολοκληρώνεται, με τις έξι σημερινές αναμετρήσεις, η 31η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβισιόν.

Χετάφε – Λούγκο (26/03, 13:00): Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει το ντεφορμάρισμα της Λεβάντε, με τους Μαδριλένους να προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από την UCAM Μούρθια με 2-0 και να μετρούν μόνο μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-1-3). Η Λούγκο κέρδισε με 2-1 τη Μιραντές, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί δύο ηττών και τριών ισοπαλιών. Η Χετάφε… πρέπει να πάρει το σημερινό ματς και… θα το πάρει.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Betshop)

Κάντιθ – Τενερίφη (26/03, 17:00): Μεγάλο διπλό για την Κάντιθ την περασμένη Κυριακή μέσα στην έδρα της Χιρόνα (1-2), με τους σημερινούς γηπεδούχους να δείχνουν ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για την απευθείας άνοδο. Τέσσερις βαθμούς πιο κάτω βρίσκεται η Τενερίφη, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Ρέους (0-1) και παραμένει χωρίς τρίποντο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-2-1). Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τους νησιώτες. Προτιμούμε να αφήσουμε το ματς στην… ησυχία του.

Προγνωστικό: No Bet

Ρέους – UCAM Μούρθια (26/03, 19:00): Μία από τις εκπλήξεις της περασμένης αγωνιστικής πέτυχε η Ρέους, φεύγοντας με το νικηφόρο 0-1 από την έδρα της Τενερίφης. Ήταν, μάλιστα, η πρώτη νίκη της στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές. Σε καλό “φεγγάρι” η UCAM Μούρθια, έρχεται από το νικηφόρο 2-0 επί της Χετάφε και παραμένει αήττητη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0). Μας φαίνεται περίεργη η τόσο υψηλή απόδοση για το αμφίσκορο, καθώς το θεωρούμε πολύ πιθανό.

Προγνωστικό: G/G (2.35 @ Betshop)

Μιραντές – Ουέσκα (26/03, 19:00): Στον “πάτο” του πίνακα υποχώρησε η Μιραντές μετά την εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Λούγκο. Τίθεται σήμερα αντιμέτωπη με ένα φορμαρισμένο σύνολο, το οποίο έρχεται από αήττητη εξάδα αγώνων (4-2-0) και διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Θα ρισκάρουμε με “ξερό” Διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2.70 @ Betshop)

Σεβίλλη Β – Κόρδοβα (26/03, 19:00): Η έτερη έκπληξη της περασμένης αγωνιστικής ήταν το διπλό της Σεβίλλης Β μέσα στο “Ρομαρέδα”. Οι Ανδαλουσιάνοι έφυγαν με το 1-2 από την έδρα της Σαραγόσα, ενώ η Κόρδοβα κράτησε τη Νουμάνθια στο 0-0. Δε μας περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι η Σεβίλλη Β έχει συνδυάσει με ισοπαλίες τα τέσσερα τελευταία “εντός”. Θεωρούμε ότι θα τις… κάνει πέντε τις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Χ (3.15 @ Betshop)

Έλτσε – Σαραγόσα (26/03, 21:30): Με… αντίθετη ψυχολογία έρχονται οι δύο ομάδες στο σημερινό ματς. Η μεν Έλτσε πέτυχε την περασμένη αγωνιστική ένα μεγάλο διπλό επί της Ταραγόνα (1-3), η δε Σαραγόσα υπέστη εντός έδρας “χαστούκι” από την Έλτσε. Το παιχνίδι δεν προσφέρεται για ασχολία με τον τελική νικητή. Αντίθετα, η συνέπεια αμφότερων στο σκοράρισμα μας οδηγεί με σχετική ασφάλεια στην επιλογή του Goal/Goal.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες