Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 29η στροφή στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας.

Έμπολι – Νάπολι (19/03, 13:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και εφτά αγωνιστικές η Έμπολι, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις ένα βαθμό σε αυτό το σερί της, έχοντας ηττηθεί στα πέντε τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά, η Νάπολι προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες και είναι το φαβορί για ακόμη μια σήμερα.

Προγνωστικό: 2 & N/G (1.90 @ Interwetten)

Μπολόνια – Κιέβο (19/03, 16:00): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Μπολόνια, μετά από εφτά αγωνιστικές και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στην Σασουόλο (0-1). Επιστροφή στις νίκες και για την Κιέβο, που επικράτησε με 4-0 της Έμπολι. Πάμε με το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Interwetten)

Κροτόνε – Φιορεντίνα (19/03, 16:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές η Κροτόνε, η οποία μετράει μια ισοπαλία και έξι ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί, που την διατηρεί εντός της επικίνδυνης ζώνης. Από την άλλη πλευρά, στις νίκες επέστρεψε η Φιορεντίνα, μετά από τρία παιχνίδια (0-2-1), επικρατώντας με 1-0 της Κάλιαρι. Παίρνει τη νίκη και σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (1.60 @ Interwetten)

Σαμπντόρια – Γιουβέντους (19/03, 16:00): Από ένα αήττητο σερί εφτά αγωνιστικών προέρχεται η Σαμπντόρια, η οποία μετράει πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Με οκτώ νίκες και μια ισοπαλία, η Γιουβέντους παραμένει και αυτή αήττητη εδώ και εννέα αγωνιστικές, ούσα και στην πρώτη θέση.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Κάλιαρι – Λάτσιο (19/03, 16:00): Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Κάλιαρι, η οποία θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Λάτσιο, η οποία και μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για τη νίκη, την οποία και παίρνουν σε συνδυασμό με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: 2 & G/G (2.90 @ Interwetten)

Αταλάντα – Πεσκάρα (19/03, 16:00): Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των εφτά αγώνων για την Αταλάντα, με πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, γνωρίζοντας μια βαριά ήττα με 7-1 στην έδρα της Ίντερ. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και και τρεις παιχνίδια η Πεσκάρα, η οποία έχει ηττηθεί και στα τρία παιχνίδια της. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, παίρνουν τη νίκη σε συνδυασμό με αμφίσκορο.

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.25 @ Interwetten)

Ουντινέζε – Παλέρμο (19/03, 19:00): Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε παιχνίδια και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, πανηγύρισε και πάλι η Ουντινέζε, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πεσκάρα (1-3). Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές η Παλέρμο, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αμφότερες θέλουν τη νίκη, οπότε και πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Interwetten)

Ρόμα – Σασουόλο (19/03, 21:45): Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Ρόμα, η οποία μετά την εντός έδρας ήττα από τη Νάπολι (1-2), πήρε τη νίκη στην έδρα της Παλέρμο (0-3). Αντιθέτως, μακριά από τους τρεις βαθμούς παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Σασουόλο, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, στα οποία και δεν έχει καταφέρει να σκοράρει κιόλας.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.20 @ Interwetten)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.