Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Φινάλε σήμερα στην 30η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Καέν – Μονακό (19/03, 16:00): Σπουδαίο αποτέλεσμα το εκτός έδρας 2-2 κόντρα στη Νις για την Καέν, η οποία όμως προηγήθηκε 0-2 και θα μπορούσε ακόμη και να κερδίσει. Σήμερα έχει ακόμη ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Μονακό, η οποία έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-1 επί της Μπορντό και συνεχίζει απτόητη την κούρσα προς την κατάκτηση του τίτλου. Οι Μονεγάσκοι δέχονται συχνά γκολ, θεωρούμε ότι μπορεί να βγει και σήμερα το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @Betshop)

Ντιζόν – Σεντ Ετιέν (19/03, 18:00): Θετικό αποτέλεσμα το εκτός έδρας 1-1 της Ντιζόν κόντρα στη Ρεν την περασμένη εβδομάδα, ήταν το πρώτο μετά από τρεις σερί ήττες. Σήμερα υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν και επιζητά την επιστροφή στις νίκες, όμως έχει απέναντι της μια πιο ποιοτική ομάδα που είναι «πληγωμένη» απ’ τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και αναζητά αντίδραση. Χωρίς νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές οι «στεφανουά», ποντάρουμε σήμερα στην αντίδραση τους.

Προγνωστικό: Διπλό (2.60 @Betshop)

Παρί Σεν Ζερμέν – Λυών (19/03, 22:00): Έβγαλε αντίδραση μετά το «στραπάτσο» απ’ την Μπαρτσελόνα η Παρί Σεν Ζερμέν και κατάφερε να περάσει με 1-2 απ’ την έδρα της Λοριάν. Απ’ την άλλη, η Λυών ήταν σαρωτική εντός έδρας κόντρα στην Τουλούζ, το τελικό 4-0 ήρθε να προστεθεί στο επιβλητικό 4-2 επί της Ρόμα για το Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός έδρας όμως δεν είναι πειστική, σήμερα λογικά θα χάσει, ενώ πιθανό είναι να δούμε και μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2,5 (1.88 @Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες