Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας: Με εννιά αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα Παρασκευή (17/03) η αυλαία της 31ης αγωνιστικής στην Τζούπιλερ Ντιβίζιε.

Ντεν Μπος – Βααλβάικ (17/03, 21:00): Μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια (1-2-4) η Ντεν Μπος, η οποία παρέμεινε κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Βααλβάικ μετράει πέντε νίκες στα τελευταία έξι, είναι σε εκπληκτική φόρμα και βρίσκεται εντός στόχων (πλέι οφ). Μεγαλύτερο το κίνητρο των φιλοξενούμενων, σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει να τους εμπιστευτούμε.

Προγνωστικό: 2 (2.63 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ακιλίζ – Αλμίρε Σίτι (17/03, 21:00): Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία μετράει η Ακιλίζ (1-0-4) και η διαφορά απ’ την παραμονή παρέμεινε στους έξι πόντους. Από τη δική της πλευρά η Αλμίρε έρχεται από δύο σερί νίκες και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση απ’ την πρώτη πεντάδα. Είναι καλύτερη ομάδα η φιλοξενούμενη και μπορεί να περάσει εύκολα από το Γκρόεσμπεκ.

Προγνωστικό: Αλμίρε -1.5 (1.85 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ντόρντρεχτ – Φένλο (17/03, 21:00): Εννιά αγωνιστικές αγνοεί το «τρίποντο» (0-2-7) η Ντόρντρεχτ, η οποία παρέμεινε στο +6 απ’ την τελευταία θέση. Από τη δική της πλευρά η Φένλο είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και δίκαια από του χρόνου θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία. Δεν αναμένεται να χαριστεί στην Ντόρντρεχτ, που έχει μεγάλο κίνητρο.

Προγνωστικό: Φένλο -1.5 (1.80 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Έμεν – Ος(17/03, 21:00): Μια ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια (3-2-1) μετράει η Έμεν, έχει μεγάλο κίνητρο και θέλει όσο τίποτε άλλο τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Ος έρχεται από τρεις διαδοχικές βαριές ήττες, έχοντας ξεμείνει οριστικά από στόχους. Αναμένουμε μια εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων, δεν βλέπονται οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό:  Έμεν -1.5 (2.10 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπρέντα – Γ. Άγιαξ (17/03, 21:00): Βρήκε ξανά τον καλό της εαυτό η Μπρέντα, η οποία προέρχεται από δύο σερί «καθαρές» νίκες και στόχος παραμένει η είσοδος στην πρώτη πεντάδα και τα πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά η Γιονγκ Άγιαξ μετράει μια ήττα στις πρόσφατες έξι αναμετρήσεις (2-3-1) και φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε ικανοποιητικές αποδόσεις βρίσκεται ο «άσσος», θα στηρίξουμε την ομάδα που έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (2.39 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γ. Ουτρέχτη – ΦΚ Αϊντχόφεν (17/03, 21:00): Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Γιονγκ Ουτρέχτη, αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία (0-2-4), αλλά δεν δείχνει να αγχώνεται για την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά η ΦΚ Αϊντχόφεν έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες και δεν έχει πλέον περιθώρια για νέες απώλειες. Προβάδισμα στο «διπλό».

Προγνωστικό: 2 (1.95 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Γ. Αϊντχόφεν – Χέλμοντ (17/03, 21:00): Τον καλό της εαυτό θυμήθηκε μετά από δύο αγωνιστικές (0-1-1) η Γιονγκ Αϊντχόφεν, η οποία παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Χέλμοντ συμπλήρωσε επτάδα αγώνων αήττητη (0-1-7). Φεστιβάλ γκολ αναμένουμε στο Αϊντχόφεν, μπορεί να συνεισφέρει στο θέμα και η Χέλμοντ.

Προγνωστικό:  Over 3.5 (2.10 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τέλσταρ – Μάαστριχτ (17/03, 21:00): Μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια (1-2-3) μετράει η Τέλσταρ, η οποία παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Μάαστριχτ έρχεται από δύο σερί νίκες και παρέμεινε εντός πρώτης πεντάδας. Τίμιες οι τιμές που κυκλοφορούν στο «διπλό», αποτελεί ένα από τα σημεία της αγωνιστικής.

Προγνωστικό: 2 (1.82 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Φορτούνα Σιτ. – Ντε Γκράφτσαπ (17/03, 21:00): Σε κάθοδο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Φορτούνα, η οποία μετράει δύο διαδοχικές ήττες. Από την άλλη πλευρά η Ντε Γκράαφτσαπ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας καθώς έρχεται από πέντε σερί νίκες. Καλύτερη ομάδα η φιλοξενούμενη, θέλει την τέταρτη περίοδο και δύσκολα θα χάσει βαθμούς στην έδρα της Φορτούνα.

Προγνωστικό: 2 (2.03 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες