Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Φινάλε σήμερα στην 29η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Σεντ Ετιέν – Μετς (12/03, 16:00): Ούτε στην έδρα της Μπαστιά κατάφερε να κερδίσει η Σεντ Ετιέν, που «κόλλησε» στο 0-0 και έμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη. Σήμερα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει τη Μετς, που έρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ρεν, ένα πικρό αποτέλεσμα, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση στα… χασομέρια. Εκτός έδρας είναι τραγική αμυντικά, σήμερα η Σεντ Ετιέν θα έχει διάθεση και πάθος απ’ την αρχή, θεωρούμε πιθανό το Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.05 @Betshop)

Λυών – Τουλούζ (12/03, 18:00): Πήρε τον πόντο η Λυών στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μπορντό και έμεινε στην 4η θέση με 47 πόντους, στο +4 απ’ τους Γιρονδίνους και στο +5 απ’ τη Μαρσέιγ. Εντός έδρας σκοράρει κατά ριπάς τελευταία, σημείωσε 20 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις στο γήπεδο της, σήμερα είναι φαβορί κόντρα στην Τουλούζ. Αδύναμοι επιθετικά εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, δεν μπορούν να απειλήσουν, θεωρούμε ότι θα χάσουν χωρίς να σκοράρουν.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.60 @Betshop)

Λοριάν – Παρί Σεν Ζερμέν (12/03, 22:00): Ακόμη μια ήττα για τη Λοριάν, που διασύρθηκε εντός έδρας απ’ τη Μαρσέιγ (1-4) και πλέον είναι στο -6 απ’ τη γραμμή σωτηρίας. Σήμερα έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, το πιθανότερο είναι ότι δε θα καταφέρει να απειλήσει. Οι Παριζιάνοι μετρούν 5/5 εκτός έδρας νίκες μέσα στο 2017 για το πρωτάθλημα, οι τέσσερις εκ των οποίων απ’ το ημίχρονο, δε βλέπουμε το λόγο γιατί να μην τα καταφέρουν και κόντρα στους ουραγούς της κατάταξης.

Προγνωστικό: 2/2 ημίχρονο/τελικό (1.85 @Betshop)