Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Συνέχεια σήμερα στην 29η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Μονακό – Μπορντό (11/03, 17:45): Περίπατος για τη Μονακό την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Ναντ, επικράτησε 4-0 και παρέμεινε στο +3 απ’ τη δεύτερη θέση. Σήμερα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Μπορντό, που έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Λυών, σε παιχνίδι όπου θα μπορούσε να κερδίσει. Οι Γιρονδίνοι βρήκαν δίχτυα στα 8/9 τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας, μπορούν να το κάνουν και στο Πριγκιπάτο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @Betshop)

Νανσί – Λιλ (11/03, 21:00): Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Νανσί και Λιλ, με αμφότερες τις ομάδες να βρίσκονται σε δεινή θέση. Η Νανσί πάλεψε σκληρά κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη εβδομάδα, αλλά «λύγισε» με πέναλτι στο 80’ (1-0). Απ’ την άλλη, η Λιλ πήρε πολύτιμο εκτός έδρας 1-1 με την Τουλούζ και ανέβηκε στο +3 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, αμφότερες οι ομάδες δυσκολεύονται πολύ στο σκοράρισμα, λογικά το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.35 @Betshop)

Μονπελιέ – Ναντ (11/03, 21:00): Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, που είναι κοντά στη βαθμολογία, με φόντο την παραμονή. Η Μονπελιέ έρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Γκινγκάμπ, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το G/G και έδειξε ότι δεν έχει αμυντικές λύσεις. Σήμερα υποδέχεται τη Ναντ, που μπορεί να διασύρθηκε εκτός έδρας απ’ τη Μονακό (4-0), αλλά επί Κονσεϊσάο είναι πολύ βελτιωμένη, έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια εκτός έδρας με Ρεν (1-1), Μετς (1-1) και Μπαστιά (2-2), «χρωστάει» ένα μεγάλο διπλό στον εαυτό της και θεωρούμε ότι μπορεί να το πάρει. Βγάζουν «μάτια» οι υψηλές αποδόσεις της Ναντ, θεωρούμε ότι αξίζει το ρίσκο, όμως επιλογή είναι και το 2 DNB (περίπου στο 2,50).

Προγνωστικό: Διπλό (3.70 @Betshop)

Ρεν – Ντιζόν (11/03, 21:00): Συνεχίζει να απογοητεύει εκτός έδρας η Ρεν, που «σώθηκε» με γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στη Μετς (1-1). Υποχώρησε στην 8η θέση και πλέον είναι στο -6 απ’ την πεντάδα, απόσταση που δε δείχνει ικανή να καλύψει, ωστόσο ακόμη διατηρεί ελπίδες. Υποδέχεται σήμερα την Ντιζόν και ασφαλώς υπολογίζει σε νίκη, εντός έδρας είναι πιο επιθετική και περιμένουμε να βγάλει αντίδραση κόντρα σε μια απ’ τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας.

Προγνωστικό: Άσσος (1.80 @Betshop)

Γκινγκάμπ – Μπαστιά (11/03, 21:00): Πολύτιμο το εκτός έδρας 1-1 της Γκινγκάμπ κόντρα στη Μονπελιέ, αλλά την άφησε στους 35 πόντους και το -8 απ’ την πεντάδα. Δύσκολα θα προλάβει η ομάδα της Βρετάνης, που μπαίνοντας στην τελευταία 10αδα αγωνιστικών θα γίνει μια απ’ τις πρώτες αδιάφορες ομάδες. Είναι στο +10 απ’ τη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού, σήμερα υποδέχεται την Μπαστιά, που έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, τελευταία το 0-0 με τη Σεντ Ετιέν, εκτός έδρας είναι πάντα αδύναμη. Όμως, τα πράγματα έχουν «σφίξει» για τους Κορσικανούς, που πλέον παίζουν παντού «τελικούς» και σήμερα θα είναι ευχαριστημένοι και με ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ2 (1.95 @Betshop)