Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 24η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (11/03, 15:00): Δεν κατάφερε να φύγει νικητής ο ΠΑΣ Γιάννινα απ’ τη Λάρισα, έμεινε στο 1-1 και πλέον οι πιθανότητες να προλάβει τα πλέι οφ είναι ελάχιστες. Οι Ηπειρώτες είναι στο -7 απ’ την πεντάδα, σήμερα οφείλουν να κερδίσουν αν θέλουν να μείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση μιας θέσης εκεί. Απ’ την άλλη, ο Παναιτωλικός πήρε δίκαιη εντός έδρας νίκη 2-0 επί του Λεβαδειακού, όμως δεν έχει κάποιον ουσιαστικό στόχο πλέον.

Προγνωστικό: Άσσος (1.91 @Betshop)

Πανιώνιος – Λάρισα (11/03, 17:15): Θετικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί το εντός έδρας 1-1 του Πανιωνίου κόντρα στην ΑΕΚ, ισοπαλία που κράτησε τους κυανέρυθρους στη δεύτερη θέση και το +2 απ’ τον ΠΑΟΚ. Σήμερα θέλουν να επιστρέψουν  στις επιτυχίες και μπορούν να τα καταφέρουν κόντρα στη Λάρισα, που είναι αδύναμη εκτός έδρας.

Προγνωστικό: Άσσος

Ηρακλής – Παναθηναϊκός (11/03, 19:30): Μια ήττα που δεν άξιζε υπέστη ο Ηρακλής την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-0). Στις καθυστερήσεις δέχτηκαν το γκολ οι Θεσσαλονικείς, που ήταν μαχητικοί και έπρεπε να σκοράρουν στο πρώτο μέρος, αλλά δεν τα κατάφεραν. Απ’ την άλλη, ο Παναθηναϊκός έκανε ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στη Βέροια, την οποία διέλυσε 5-0 εντός έδρας και ανέβηκε στο -4 απ’ τον δεύτερο Πανιώνιο. Παρ’ όλα αυτά, οι πράσινοι εκτός έδρας δεν αποδίδουν το ίδιο, ειδικά κόντρα σε ομάδες που «καίγονται» και παίζουν «σκληρά», όπως ο Ηρακλής.

Προγνωστικό: 1Χ (2.55 @Betshop)