Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 30η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας.

Νοβάρα – Προ Βερτσέλι (12/03, 16:00): Από ένα αήττητο σερί εφτά αγωνιστικών προέρχεται η Νοβάρα, η οποία μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, πανηγύρισε τέσσερις διαδοχικές νίκες. Παράλληλα, η Προ Βερτσέλι παραμένει αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό είναι το 2-3 Goal.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Τερνάνα – Τραπάνι (12/03, 16:00): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για την Τερνάνα, η οποία προέρχεται από έξι διαδοχικές ήττες για το πρωτάθλημα, παραμένοντας και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τρεις βαθμούς πάνω από την Τερνάνα βρίσκεται η Τραπάνι, η οποία και αγνοεί τη νίκη εδώ και δυο παιχνίδια, όπου και μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Interwetten)

Βιτσέντζα – Πίσα (12/03, 18:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και εννέα αγωνιστικές η Βιτσέντζα, η οποία και μετράει έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αντιθέτως, με δυο νίκες και έξι ισοπαλίες, η Πίσα είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Πίσα Over 0.5 (1.75 @ Interwetten)