Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Οι έξι σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώνουν την 28η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβισιόν. Η πρωτοπόρος Λεβάντε φιλοξενεί την Έλτσε.

UCAM Μούρθια – Μαγιόρκα (05/03, 13:00): Διπλό έξι βαθμών… ήταν για την UCAM Μούρθια αυτό στην έδρα της Αλμερίας (2-3), με τους γηπεδούχους να μετρούν μόνο μία ήττα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (3-3-1). Η Μαγιόρκα, από την πλευρά της, δέχθηκε ισχυρό εντός έδρας “χαστούκι” από την Τενερίφη (1-4) και παραμένει σε δεινή βαθμολογική θέση. Μας αρέσει το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.20 @ Betshop)

Ουέσκα – Βαγιαδολίδ (05/03, 17:00): Από ισοπαλίες με σκορ 1-1 προέρχονται αμφότερες οι αντίπαλοι. Η Ουέσκα στην έδρα της Έλτσε, η Βαγιαδολίδ εντός έδρας με τη Λούγκο. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, η ισοπαλία με την Έλτσε πήρε τη σκυτάλη από τις κολλητές νίκες επί των Κόρδοβα (0-2) και Σεβίλλης Β (2-1). Η Βαγιαδολίδ “τρέχει” σερί 2-2-2 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Πιθανό κι εδώ το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Betshop)

Λούγκο – Αλμερία (05/03, 19:00): Θετικός μπορεί να χαρακτηριστεί για τη Λούγκο ο βαθμός της ισοπαλίας στην έδρα της Βαγιαδολίδ. Βέβαια, το σερί 1-3-2 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και το… καλύτερο δυνατό. Η Αλμερία, με τη σειρά της, “βυθίζεται” ολοένα και περισσότερο στον “πάτο” της βαθμολογίας. Προέρχεται από ατυχές 2-3 από την UCAM Μούρθια, που ήταν η έβδομη ήττα στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές. Μας ικανοποιεί η απόδοση 1.95 για τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Betshop)

Λεβάντε – Έλτσε (05/03, 19:00): Δεν τα κατάφερε η Λεβάντε το περασμένο σαββατοκύριακο, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Σεβίλλης Β. Βέβαια, δεν έχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την υπόθεση-άνοδος, καθώς η “ψαλίδα” της διαφοράς από τους “διώκτες” είναι ακόμα πολύ μεγάλη. Η Έλτσε προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Ουέσκα, μετρά μόνο μία ήττα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, αλλά δεν πείθει. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Betshop)

Ταραγόνα – Κόρδοβα (05/03, 19:00): Αρχίζει να εδραιώνεται το αγωνιστικό “ξύπνημα” της Ταραγόνα κι αυτόματα αυξάνονται οι ελπίδες παραμονής. Μεγάλο διπλό για τη “Νάστικ” το περασμένο σαββατοκύριακο μέσα στο “Ρομαρέδα” (1-2 επί Σαραγόσα), πήρε τη σκυτάλη από το εντός έδρας τρίποντο επί της Νουμάνθια (2-0). Η Κόρδοβα (“παλεύει” επίσης για την παραμονή) προέρχεται από τη μοναδική της νίκη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (1-2-5), το 1-0 επί της Αλκορκόν. Βλέπουμε την Ταραγόνα να κάνει το 3Χ3.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Betshop)

Σαραγόσα – Νουμάνθια (05/03, 21:00): Ολοένα και περισσότερο βαθαίνει η αγωνιστική κρίση στη Σαραγόσα. Η ομάδα της Αραγονίας προέρχεται από το εντός έδρας “χαστούκι” από την Ταραγόνα (1-2), που πλέον την αναγκάζει να… κοιτάζει προς τα κάτω. Η Νουμάνθια, με τη σειρά της, διπλασίασε τις “άσφαιρες” ήττες της με το 0-3 από την Κάντιθ. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τον τελικό νικητή, πηγαίνουμε με το Over.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.25 @ Betshop)