Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 23η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ατρόμητος – Ηρακλής (05/03, 15:00): Σε φοβερή κατάσταση ο Ατρόμητος, έρχεται από τρεις σερί νίκες στη Σούπερλιγκ, έχει ανέβει στους 32 πόντους και είναι «ζωντανός» για τα πλέι οφ. Ωστόσο, σήμερα έρχεται από την προσπάθεια της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, συνεπώς θα υπάρξουν σημάδια κόπωσης. Απ’ την άλλη, ο Ηρακλής παίζει «τελικό» σε κάθε παιχνίδι πλέον, το έδειξε και στο εντός έδρας 1-1 με τον ΠΑΟΚ, είναι δεδομένο ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του.

Προγνωστικό: Χ2 (2.55 @Betshop)

Ξάνθη – Πλατανιάς (05/03, 17:15): Η Ξάνθη κράτησε το «μηδέν» στην έδρα της για τρίτο σερί ματς, αυτή τη φορά όμως κατάφερε να κερδίσει 1-0 τον Παναθηναϊκό. Είχαν προηγηθεί οι δύο «λευκές» ισοπαλίες με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δείγμα της αμυντικής συνέπειας των Θρακιωτών. Ο Πλατανιάς είναι φορμαρισμένος, αλλά έρχεται από μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ και σίγουρα θα είναι κουρασμένος. Πάμε με την έδρα της ξεκούραστης Ξάνθης.

Προγνωστικό: Άσσος (1.75 @Betshop)

Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα (05/03, 17:15): Ο «τελικός των τελικών» σήμερα για τον Αστέρα Τρίπολης, που αν δεν κερδίσει θα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα με την παραμονή, στόχος που θεωρούνταν αυτονόητος, αλλά πλέον δεν είναι. Απογοητευτικοί οι Αρκάδες, έρχονται από τέσσερις σερί ήττες πρωταθλήματος με επιμέρους σκορ 2-12, έχουν μείνει στην 12η θέση με 20 πόντους, μόλις στο +5 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Απ’ την άλλη, η Κέρκυρα δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναιτωλικό την περασμένη εβδομάδα, είναι μια «σκληρή» ομάδα που μπορεί να αντέξει στην Αρκαδία. Πάμε με το Χ ημίχρονο, σ’ ένα ματς που το περιμένουμε «κλειστό».

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (2.00 @Betshop)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (05/03, 19:30): Ντέρμπι στην Τούμπα, με τον διψασμένο ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι ασπρόμαυροι έρχονται από την εκτός έδρας απώλεια με τον Ηρακλή (1-1), ενώ είχαν μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις για το Κύπελλο, την ίδια στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έρχονται από δύο σερί ήττες από ΑΕΚ και Πανιώνιο χωρίς να σκοράρουν. Περιμένουμε αντίδραση απ’ τους Πειραιώτες, οι οποίοι όμως γενικά δεν πείθουν, την ίδια στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικός εντός έδρας, αλλά στα μεγάλα ματς «χάνεται». Δύσκολο ματς, θα πάμε με το G/G με δεδομένη τη μεσοεπιθετική ποιότητα αμφότερων των ομάδων.

Προγνωστικό: G/G (2.08 @Betshop)