Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η 31η αγωνιστική στην Α’΄Αγγλίας. Η αυλαία ανοίγει την Παρασκευή (12/02) με την αναμέτρηση της Μπέρτον κόντρα στην Τσέστερφιλντ και ακολουθούν 11 παιχνίδια το απόγευμα του Σαββάτου.

 ΜΠΕΡΤΟΝ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ (12/02, 21:45): «Έστριψε» στο προηγούμενο η Μπέρτον, η οποία επικράτησε 3-1 της Μπράντφορντ, μετά την ήττα με 2-1 από την Ρότσντέιλ, εκτός έδρας. Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον πίνακα, απέχοντας πέντε βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Η Τσέστερφιλντ από την άλλη μεριά ηττήθηκε 1-0 από την Πιτέρμπορο στην έδρα της, συμπληρώνοντας έτσι τρεις συνεχόμενες ήττες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με την διαφορά μόλις στον πόντο. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, μπορούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο την αδύναμης Τσέστερφιλντ.

Προγνωστικό: Άσσος (1,75 @ Stoiximan)

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ (13/02, 17:00): Συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις έδωσε η Μπλάκπουλ, η οποία επικράτησε 1-0 της Τζίλιγχαμ με 1-0, εντός έδρας. Επέκτεινε το αήττητο σερί της στις τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0). Βρίσκεται στο +4 από τον υποβιβασμό. Από την άλλη η Σριούσμπερι παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό ματς χωρίς «τρίποντο» (0-1-2), παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Φλίτγουντ Τάουν (0-0). Παιχνίδι στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο το μομέντουμ ευνοεί τους γηπεδούχους και θα πάμε μαζί τους.

Προγνωστικό: Άσσος (2,26 @ Goalbet)

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ (13/02, 17:00): Σε κακή αγωνιστική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Κόλτσεστερ, η οποία ηττήθηκε 3-0 από την Σάουθεντ, εκτός έδρας, συμπληρώνοντας 15 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-12). Βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς και στο -8 από την παραμονή. Από την άλλη πλευρά η Σουίντον έμεινε στο 0-0 με την Τζίλιγχαμ, συμπληρώνοντας τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2). Μη αναστρέψιμη μοιάζει η κατάσταση στους γηπεδούχους, ωστόσο δεν θα μπλέξουμε με σημείο, επιλέγοντας τα λίγα γκολ.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,95 @ Betshop)

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΜΠΕΡΙ (13/02, 17:00): Περίοδο ντεφορμαρίσματος περνάει η Κόβεντρι, η οποία την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Πορτ Βέιλ. Αγνοεί το «τρίποντο» πέντε αγωνιστικές (0-2-3). Είναι ωστόσο ακόμη στη ζώνη των πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Μπέρι γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Μπάρνσλεϊ, εκτός έδρας. Δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι που δεν βρήκε δίχτυα. Ώρα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα η γηπεδούχος, μπορεί να τα καταφέρει κόντρα σε μια ομάδα που δεν τρομάζει εκτός έδρας (πέντε ήττες στα έξι τελευταία).

Προγνωστικό: 1 (1,85 @ Magicbet)

ΚΡΟΥ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ (13/02, 17:00): Χαρακτήρα έδειξε την προηγούμενη αγωνιστική η Κρου, η οποία νίκησε 2-0 την Ροτσντέιλ, εντός έδρας, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη μετά από τις 28/11. Παρέμεινε ωστόσο στην επικίνδυνη ζώνη με 26 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τη σωτηρία. Από την άλλη πλευρά η Γουόλσον ηττήθηκε εντός έδρας από την Μίλγουολ με 3-0, έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές αήττητη (2-2-0). Βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 56 βαθμούς, έναν παραπάνω από την Γουίγκαν. Αξίζει η κόντρα του φαβορί από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση.

Προγνωστικό: Άσσος (4,60 @ Interwetten)

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. (13/02, 17:00): Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα υπέστη η Ντονκάστερ, η οποία ηττήθηκε 1-2 από την Γουόλσολ. Παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-2). Από την άλλη πλευρά η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υπέστη την πρώτη ήττα μετά από τέσσερα σερί παιχνίδια αήττητη (1-3-0). Έτσι η διαφορά της από τα πλέι οφ ανέβηκε στους πέντε πόντους. Δύσκολο να προσεγγίσουμε την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θα πάμε με το εύρος των γκολ, που φέρνουν συχνά οι δύο ομάδες.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (1,95 @ Expekt)

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ(13/02, 17:00): Σε αγωνιστική κάμψη είναι τις τελευταίες αγωνιστικές η Τζίλιγχαμ η οποία έμεινε στο 0-0 με την Σουίντον, εντός έδρας. Δεύτερο σερί παιχνίδι που δεν πετυχαίνει γκολ. Τρέχει σερί 2-22 στα τελευταία της. Από την άλλη σε άψογη ψυχολογική κατάσταση είναι η Μπάρνσλεϊ, η οποία επικράτησε 3-0 της Μπέρι πετυχαίνοντας την έβδομη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στα πέντε από τα έξι πρόσφατα κράτησε ανέπαφη την εστία της. Φόρμα και παράδοση μας οδηγούν στο αρκετά υψηλό διπλό.

Προγνωστικό: 2 (3,05 @ Stoiximan)

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ(13/02, 17:00): Διπλό στην έδρα της Τσέστερφιλντ πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Πιτέρμπορο, επικρατώντας της με 1-0. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» (0-1-2). Από την άλλη πλευρά η Μπράντφορντ έχασε με 3-1 από την Μπέρτον, εκτός έδρας. Τρέχει σερί 2-1-2 στα έξι πρόσφατα. Δυσκολεύεται ιδιαίτερα στο σκοράρισμα η Πιτέρμπορο, σφικτή στα τελευταία της και η Μπράντφορντ.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,80 @ Goalbet)

ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ (13/02, 17:00): Ισόπαλη 1-1 με την Κόβεντρι αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Πορτ Βέιλ. Στα τελευταία της παιχνίδια τρέχει ρεκόρ 2-2-2. Από την άλλη πλευρά  η Φλίτγουντ Τάουν παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της με την Σριούσμπερι, μένοντας για τέταρτο διαδοχικό ματς, μακριά από τις νίκες (0-3-1). Σφικτές κατ’ εξοχήν και οι δύο ομάδες, μπορούν να κρατήσουν το ρυθμό χαμηλά και να επιβεβαιωθεί το μεγάλο φαβορί Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,60 @ Betshop)

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ (13/02, 17:00): Ηττήθηκε 2-0 από την Κρου, εκτός έδρας. Δεν έχει βρει την ανάλογη σταθερότητα και κινείται σε πολύ μέτρια επίπεδα. Τρέχει ρεκόρ 2-1-3 στις τελευταίες αναμετρήσεις της. Από την άλλη η Μίλγουολ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού πέρασε μέσα από την έδρα της Γουόλσολ με το εμφατικό 3-0. Παρέμεινε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι αήττητη (4-1-0). Εντός ζώνης πλέι οφ με 47 βαθμούς. Πάμε με την φόρμα και την καλύτερη ομάδα που έχουν οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: 2 (2,40 @ Magicbet)

ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ (13/02, 17:00): Από τις 30/1 και τη νίκη με 2-1 επί της Κόβεντρι, εκτός έδρας έχει να αγωνιστεί η Σκάνθορπ. Προερχόταν από καλές εμφανίσεις και δείχνει να ανεβαίνει αγωνιστικά. Τρέχει σερί 3-2-1 στα τελευταία της παιχνίδια. Από την άλλη η Σάουθεντ είναι και αυτή με τη σειρά της σε άψογη κατάσταση, αφού έρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Κόλτσεστερ, έχοντας το απόλυτο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Αμφότερες βρίσκονται στα καλύτερα τους, μπορούμε να δούμε θέαμα και από τις δύο πλευρές.

Προγνωστικό: G/G (1,80 @ Interwetten)

ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΟΛΝΤΑΜ (13/02, 17:00): Σε άνοδο βρίσκεται τις τελευταίες αναμετρήσεις της η Γουίγκαν, η οποία επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0, εκτός έδρας. Παρέμεινε για ένατο σερί παιχνίδι αήττητη με εννιά νίκες και τρεις ισοπαλίες, όντας στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα 55 βαθμούς, ένα λιγότερο από την Γουόλσολ. Από την άλλη πλευρά η Όλνταμ έχει να δώσει επίσημο ματς από τις 26/01 όταν και νίκησε εκτός έδρας την Σριούσμπερι με 1-0, βάζοντας τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα (0-2-7). Βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα με 24 βαθμούς, στο -6 από την παραμονή. Αν δεν ήταν σε καλή κατάσταση η γηπεδούχος θα σκεφτόμασταν τη κόντρα, αλλά η Γουίγκαν δείχνει αρκετά σοβαρή.

Προγνωστικό: Άσσος (1,52 @ Expekt)