Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδος

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Φινάλε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις.

ΠΑΟΚ – Ξάνθη (02/03, 17:15): Έχει ξεκαθαρίσει το ζευγάρι μετά τη νίκη 1-2 του ΠΑΟΚ εκτός έδρας επί της Ξάνθης. Θα πρέπει να γίνουν απρόσμενα πράγματα για να μείνει εκτός συνέχειας ο δικέφαλος, που αναμένεται να παίξει με βασικούς για να διασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά. Αναγκασμένη να επιτεθεί η Ξάνθη, που αναζητά δύο γκολ στην Τούμπα, θα αφήσει χώρους και μοιάζει δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα, το ματς θα «ανοίξει».

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.00 @Betshop)

Ατρόμητος – Ολυμπιακός (02/03, 19:30): «Ανοιχτοί» οι λογαριασμοί των δύο ομάδων μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο. Τεράστια η πρόκληση για τον Ατρόμητο, που παίζει το ματς της χρονιάς σήμερα, την ίδια στιγμή που ενδεχόμενη αποτυχία θα προκαλέσει τριγμούς στους ερυθρόλευκους, που έχουν ήδη τεταμένο κλίμα μετά τις δύο σερί ήττες από ΑΕΚ και Πανιώνιο. Στην τελευταία φορά που ήταν υπό κρίση όμως, ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα και πέρασε με 0-3 απ’ την έδρα της Οσμανλίσπορ, το ίδιο περιμένουμε να πράξει και σήμερα.

Προγνωστικό: Διπλό (1.80 @Betshop)