Προγνωστικά Τουρκίας: Ολοκληρώνεται σήμερα με δυο αναμετρήσεις η 23η αγωνιστική της Super Lig, με το παιχνίδι ανάμεσα στις Αντάλιασπορ και Γαλατασαράι να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Γκεντσλερμπιρλίγκι – Ακίσασπορ, (06/03, 18:00): Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό  από την Καραμπούκσπορ, με την Γκεντσλέρ να γνωρίζει την ήττα με 1-0. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ το n/g εμφανίστηκε στις τρεις πιο πρόσφατες. Την απόλυτη έκπληξη έκανε η Ακίσασπορ που διέλυσε με 3-0 την Αντάλιασπορ. Δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη, δεν πείθει εκτός έδρας, παραμένει χωρίς νίκη από τις 04/12.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,35 @ Goalbet)

Αντάλιασπορ – Γαλατασαράι, (06/03, 19:00): Ηχηρή «σφαλιάρα» από την Ακίσασπορ δέχθηκε η Αντάλιασπορ, που διασύρθηκε με 3-0 και έβαλε έτσι τέλος στο αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα (πέντε νίκες, μια ισοπαλία). Τέλος στα όνειρα τίτλου έβαλε η Γαλατασαράι που ηττήθηκε με 0-1 από την Μπεσίκτας και βρίσκεται στο -10 από την κορυφή. Απογοητεύει με την εικόνα της μετράει μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: 1 DNB (2,20 @ Goalbet)