Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Συνέχεια σήμερα στην Α’ Ολλανδίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Γκρόνινγκεν – Ουτρέχτη (25/02, 19:30): Χωρίς νίκη η Γκρόνινγκεν στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-4-1), σήμερα υποδέχεται την πάντα αξιόλογη Ουτρέχτη. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται απ’ το εντός έδρας 3-1 επί της Τσβόλε, αποτέλεσμα που τους ανέβασε στην 4η θέση. Εκτός έδρας η Ουτρέχτη είναι αρκετά καλή, μπορεί να κερδίσει και σήμερα.

Προγνωστικό: Διπλό (2.60 @Betshop)

Εξέλσιορ – Βίλεμ (25/02, 20:45): Ντέρμπι παραμονής σήμερα στο Ρότερνταμ ανάμεσα σε Εξέλσιορ και Βίλεμ, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που «καίγονται» περισσότερο. Έρχονται από εκτός έδρας ήττα 4-0 απ’ τη Χέρακλες, δεν έχουν νίκη στις τελευταίες 10 αγωνιστικές, έρχονται από τέσσερις σερί εντός έδρας ισοπαλίες, όλες με G/G. Στον αντίποδα, η Βίλεμ ηττήθηκε μόλις μια φορά στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-1-1), σήμερα θα είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @Betshop)

Ναϊμέγκεν – Σπάρτα Ρότερνταμ (25/02, 20:45): Σε καθοδική πορεία η Ναϊμέγκεν, έρχεται από τέσσερις σερί ήττες, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 3-1 απ’ την Αϊντχόφεν. Απ’ την άλλη, η Σπάρτα Ρότερνταμ δεν έχει νίκη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 15η θέση με 19 πόντους, ισόβαθμη με Γκόου Αχέντ Ιγκλς και Εξέλσιορ, στο +2 απ’ την ουραγό Ντεν Χάαγκ. Κάκιστες αμυντικά αμφότερες, περιμένουμε το Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.85 @Betshop)

Χέρενφεν – Ρόντα (25/02, 21:45): Σε καθοδική πορεία η Χέρενφεν, έρχεται από τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, σήμερα θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει. Απ’ την άλλη, η Ρόντα είναι ανεβασμένη, έχασε μόλις μια φορά στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε δύσκολες έδρες.

Προγνωστικό: Χ2 (2.30 @Betshop)